To był lekarz z enel medu. Na szczęście normalnie chodzę do mojej gin z kliniki, place u niej 260 za wizytę ale przynajmniej bez stresu.Mój na fundusz tak bada. Na tym krześle wkłada palucha i spr szyjkę ugniatając brzuch, tyle. Dlatego do niego chodzę tylko po skierowanie na krew :/ umów się najwyżej prywatnie jak masz wątpliwości
reklama
Dzoana88
Fanka BB :)
apropo wyczuwania wielkości macicy reka to powiem Wam jak profesor z kliniki w której mialam cc macał mój brzuch rękami i mówi do mnie ze dziecko będzie ważyło około 2650 .... wiecie o ile się pomylił? 40 gram synio ważył 2690 bylam w szokuMoże tak chciał wyczuć "rozmiar" macicy?
@VikiO piękne foto, jaki juz dzidziuś
KarolinaDD
apropo wyczuwania wielkości macicy reka to powiem Wam jak profesor z kliniki w której mialam cc macał mój brzuch rękami i mówi do mnie ze dziecko będzie ważyło około 2650 .... wiecie o ile się pomylił? 40 gram synio ważył 2690 bylam w szoku
Szok ze zgadł, a może wcale nie zgadł tylko jest jakimś jasnowidzem? w każdym bądź razie, szacun dla niego
jak sprawdzić, czy jestem wpisana? ;p bo aplikacja plątała mi figle, nie wiem czy ta moja odpowiedź się dodałaMam info, że do środy będzie wątek prywatny
Agnes4312
Moderator
Jesteś na liściejak sprawdzić, czy jestem wpisana? ;p bo aplikacja plątała mi figle, nie wiem czy ta moja odpowiedź się dodała
Dzoana88
jest napewno bardzo doświadczonym i dobrym lekarzem z powołania, ale kto go wie może ma jakieś moce nadprzyrodzoneSzok ze zgadł, a może wcale nie zgadł tylko jest jakimś jasnowidzem? w każdym bądź razie, szacun dla niego
Mi w dniu porodu o 7 mówili z USG 3400, a urodził się 2570 - hipotrofik, w dodatku do dziś tłuczemy się z niską masą i małym wzrostem teraz rozpoczynamy diagnostyke czy to uroda czy coś można z tym zrobić.apropo wyczuwania wielkości macicy reka to powiem Wam jak profesor z kliniki w której mialam cc macał mój brzuch rękami i mówi do mnie ze dziecko będzie ważyło około 2650 .... wiecie o ile się pomylił? 40 gram synio ważył 2690 bylam w szoku
Ewq9
Ja dzisiaj miałam wizytę na NFZKto wizytuje w tym tygodniu ? Ja w czwartek
reklama
martini87
Ja w piątek wieczoremKto wizytuje w tym tygodniu ? Ja w czwartek
Podziel się: