Nie powiedziałabym że naciskał mnie delikatniemi zawsze delikatnie "uciska" dół brzucha i pyta czy nie odczuwam bólu
reklama
Katarynka1990
Fanka BB :)
Ja też po dzisiejszej wizycie - wszystko pięknie 10+4 termin na 4 maja u mnie też małe szalało, ten mój doktor ma takie dokładne usg, nigdy wcześniej na tym etapie nie widziałam tak idealnie skaczącego minionka
VikiO
No tem sprzet był tez mega. Wszystko super widoczne. Mam też video z badania. Normalnie wiercipięta pierwsza klasaJa też po dzisiejszej wizycie - wszystko pięknie 10+4 termin na 4 maja u mnie też małe szalało, ten mój doktor ma takie dokładne usg, nigdy wcześniej na tym etapie nie widziałam tak idealnie skaczącego minionka
Silvana
O matko, jakie wielkie, wyraźne bobo .Ja juz po wizycie.
10+6 wg OM. Według USG 11+2. Bobo skakało, jak szalone całe 44.3mm
Kawał człowieka
Wyniki będą za około 7 dni roboczych wraz z określeniem płci
Ma.dziulek
Aktywna w BB
Przy pracy z dziećmi lub w jakiś placówkach medycznych nie zastanawiałabym się nawet chwili nad zwolnieniem. Pracujesz w środowisku, które jest wyjątkowo podatne a wszelkie choróbska, więc wskazania jak najbardziej sąDziewczyny, a czy któraś jest już na L4? Pracuje w przedszkolu i przyznam szczerze, że praca jest dla mnie coraz bardziej ciężka... Doktor chcę bym od przyszłego tygodnia była już na L4, a mi trochę głupio że już.
Co za cudowne zdjęcie bobasaJa juz po wizycie.
10+6 wg OM. Według USG 11+2. Bobo skakało, jak szalone całe 44.3mm
Kawał człowieka
Wyniki będą za około 7 dni roboczych wraz z określeniem płci
Jak super widać już zarys noska
Ma.dziulek
Aktywna w BB
To ja nie wiem, dlaczego mu zależało akurat na 11 - 12 tc, bo takich argumentów użył, a sam do badania zachęcał z racji wieku (no i nie robię tego u niego, ani w żadnej wskazanej przez niego placówce, więc ten argument odpada)Bzdury gada.
Jeśli wynik się uzyska to jest tak samo miarodajny w 10 i 15 tyg. Ubezpieczony również.
Dolvit
Mój na fundusz tak bada. Na tym krześle wkłada palucha i spr szyjkę ugniatając brzuch, tyle. Dlatego do niego chodzę tylko po skierowanie na krew :/ umów się najwyżej prywatnie jak masz wątpliwościLekarz nie miał USG w gabinecie więc nie wiem czy z bobo wszystko ok. Zbadał mnie na fotelu. Aktualnie nie ma krwawienia i tyle wiem. W ogóle nie wiem czy powinien mnie tak badać? Naciskać na brzuch? Beznadziejny ten lekarz w enel med
reklama
G
guest-1673535084
Gość
Ja mam wizyte dopiero za rowne 4 tygodnie, 7 listopada w przyszlym tygodniu ide upuscic krew na pappa.
Co do zwolnienia ja pracuje w sklepie jak juz mowilam i nie wybieram sie na zwolnienie. Mysle ze bede pracowala tak jak z mlodsza corka do ok 32tc. Mysle ze moze z dniem 1 kwietnia pojde na zwolnienie, to juz bedzie jakis 34tc. Ale ja nie mam zadnych objawow ciazowych, troche szybciej sie mecze i trace cierpliwosc do moich wspolpracownikow ale wszyscy sa wyrozumiali wiec nie widze sensu by siedziec w domu narazie
Co do zwolnienia ja pracuje w sklepie jak juz mowilam i nie wybieram sie na zwolnienie. Mysle ze bede pracowala tak jak z mlodsza corka do ok 32tc. Mysle ze moze z dniem 1 kwietnia pojde na zwolnienie, to juz bedzie jakis 34tc. Ale ja nie mam zadnych objawow ciazowych, troche szybciej sie mecze i trace cierpliwosc do moich wspolpracownikow ale wszyscy sa wyrozumiali wiec nie widze sensu by siedziec w domu narazie
Podziel się: