Ellie2021
Fanka BB :)
U mnie tak samo, ja sierpniowa jak moja pierwsza córciaJa również 26 i jeśli wszystko pójdzie dobrze, to dzidzia urodzi się jeszcze przed moimi 27 urodzinami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tak samo, ja sierpniowa jak moja pierwsza córciaJa również 26 i jeśli wszystko pójdzie dobrze, to dzidzia urodzi się jeszcze przed moimi 27 urodzinami
Ja będę miała 33 jak urodzę, ale też się tak czuję, bo większość naszych znajomych ma już po 2 albo 3. Córkę rodziłam 2 tygodnie przed 28 urodzinami.31 jak się urodzi będzie 32 jestem najstarsza wśród znajomych czuje się jak babcia bo wokoło maja po dwoje czworo dzieci a to moje wystarane wyniuchane pierwsze
26Czytam o tym że dużo z was ma już wiek powyżej 35 lat. Pochwalcie się ile macie dokladnie
Ja mam 29 w tym roku
Też rodziłam synka jak miałam 24 lata. Na salę dołożyli mi jeszcze młodszą o 3 lataJak rodziłam pierwszego to też miałam 24 lata i byłam najmłodsza na oddziale. Kilkanaście lat wcześniej koleżanka jak rodziła w tym wieku to była najstarsza. Widać jak nam się to wszystko poprzesuwało w dzisiejszych czasach.
Teraz mam 31, ale wiek to tylko liczba
W listopadzie skończę 28 i mam nadzieje, ze na urodziny poznam płeć fasolkiCzytam o tym że dużo z was ma już wiek powyżej 35 lat. Pochwalcie się ile macie dokladnie
Ja mam 29 w tym roku
W listopadzie? To chyba za wcześnieW listopadzie skończę 28 i mam nadzieje, ze na urodziny poznam płeć fasolki
Niekoniecznie, jak dobrze pójdzie będzie widaćW listopadzie? To chyba za wcześnie
ja mam w listopadzie termin na pappa, i w ciazy z pierwsza i druga corka dowiedzialam sie o plci na tych wlasnie badaniach. Pozniejsze usg tylko potwierdzaly.W listopadzie? To chyba za wcześnie
Ponoć na 1 prenatalnych jak się dobrze ułoży to można już poznać płećW listopadzie? To chyba za wcześnie