Roxana1889
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, ja mam wizytę o 13, trzymajcie kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka piękna dzidziaJestem po.
Jets serduszko
Wiek ciąży z usg zgadza sie z terminem z OM. Termin porodu 15.05
Od razu zauważyłam pikający punkcik, który boje z prędkością 124/min.
Gratulacje Wspaniałe wieści.Jestem po.
Jets serduszko
super wieści ❤Jestem po.
Jets serduszko
Cudowne wieści!!!Jestem po.
Jets serduszko
GratulacjeDziewczyny jestem juz po ! Widać serduszko ❤❤ tygodnie się pokrywają 6+2 ❤ Boże 18.05 termin. Jestem bardzo szczęśliwa!
Jak mi to powiedział to sie tak popłakałam u niego w gabinecie że pewnie pomyślał sobie ze jestem chora psychicznie. Ale trudno zawołał męża on mnie dopiero uspokoił i mówił do niego jakie są zalecenia bo ja nemo. Boże wstyd ale pękłam zeszło wtedy że mnie. Dwa lata temu nie udało się po 5 latach starań. Moj aniołek maly ❤ a dzisiaj widać serduszko ❤❤
Płacz, płacz, łzy szczęściaDziewczyny jestem juz po ! Widać serduszko ❤❤ tygodnie się pokrywają 6+2 ❤ Boże 18.05 termin. Jestem bardzo szczęśliwa!
Jak mi to powiedział to sie tak popłakałam u niego w gabinecie że pewnie pomyślał sobie ze jestem chora psychicznie. Ale trudno zawołał męża on mnie dopiero uspokoił i mówił do niego jakie są zalecenia bo ja nemo. Boże wstyd ale pękłam zeszło wtedy że mnie. Dwa lata temu nie udało się po 5 latach starań. Moj aniołek maly ❤ a dzisiaj widać serduszko ❤❤
Ja jestem od pierwszej wizyty na l4 i nie wyobrażam sobie inaczejCześć dziewczyny, udało mi się wtedy skontaktować z lekarzem, kazał przyjść jak najszybciej w związku z tymi dwoma poronieniami (2021 i 2022r) także od razu brać acard. Także będę u niego w przyszłym tyg (czwartek) z nadzieją, że tym razem będzie dobrze.
Trochę obawiam się, że wyśle mnie od razu na L4.. jak wy się na to zapatrujecie?