reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Dokładnie, jakie masz upławy? Ja mam naprawdę dużo, muszę nosić wkładki przez dzień, ale to takie normalne w ciąży.
Kolor taki ciemno żółty (nie brązowy) i kilka razy był baaaardzo jasno rozowy (nie wyglądało to jak krew) do tego pobolewa mnie brzuch, lekarka juz wysłała mnie na l4 żebym sie nie przemęczala, i o 13:30 mam kontrole w szpitalu, juz straciłam kilka lat temu ciąże w 8 tygodniu i stres jest ogromny, ze znów jest cos nie tak

reklama
Dziewczyny a myslicie cos juz o wyprawce? 🤪 bo ja juz kupila wozek w sierpniu, zaraz po tym jak zdecydowalismy sie starac, wozek o ktorym marzylam obie ciaze wczesniej 🫢🫢
ja jeszcze nie myśle, bo jeszcze nawet nie widziałam serduszka na usg, ale po dziewczynach mam praktycznie wszystko, wiec jak będzie dziewczyna to tylko kilka ciuszków dokupic, jak chłopak No to mam wózek, fotelik i kilka uniwersalnych ciuszków :p

Kolor taki ciemno żółty (nie brązowy) i kilka razy był baaaardzo jasno rozowy (nie wyglądało to jak krew) do tego pobolewa mnie brzuch, lekarka juz wysłała mnie na l4 żebym sie nie przemęczala, i o 13:30 mam kontrole w szpitalu, juz straciłam kilka lat temu ciąże w 8 tygodniu i stres jest ogromny, ze znów jest cos nie tak
trzymam kciuki i dawaj znać !

ja jeszcze nie myśle, bo jeszcze nawet nie widziałam serduszka na usg, ale po dziewczynach mam praktycznie wszystko, wiec jak będzie dziewczyna to tylko kilka ciuszków dokupic, jak chłopak No to mam wózek, fotelik i kilka uniwersalnych ciuszków :p
masz dwie corki? Tez mam dwie i nadzieje na trzecia 🤪 aczkolwiek wiadomo ze zdrowko najwazniejsze.

I upławy i pobolewania brzucha są w ciąży normalne. Ale jeśli masz złe przeczucia, albo po prostu chcesz dla swojego spokoju sprawdzić czy jest wszystko w porządku to tak zrób. Każda z nas najlepiej wie, co jest jej w danym momencie potrzebne.

pewnie, nie ma co zwlekać, lepiej skontrolować. Dla mnie różowe upławy nigdy nic dobrego nie znaczyły 🙁

Co do ciuszków to ja mam sporo po synku, jeśli będzie mi dane to z ogromną przyjemnością dokupię jakieś różowe hehe 😅 lupine i wozek sprzedalam, szkoda mi wsumie wózka bo mialam fajny wozek a widzę że dużo podrożal ten model. narazie ogólnie nie mysle o wyprawce tzn może gdzieś cos mysle ale kupie cokolwiek po połowie 😊

reklama
Co do ciuszków to ja mam sporo po synku, jeśli będzie mi dane to z ogromną przyjemnością dokupię jakieś różowe hehe 😅 lupine i wozek sprzedalam, szkoda mi wsumie wózka bo mialam fajny wozek a widzę że dużo podrożal ten model. narazie ogólnie nie mysle o wyprawce tzn może gdzieś cos mysle ale kupie cokolwiek po połowie 😊
A jaki miałaś wózek? Ja do tej pory miałam z espiro i adamexa ale może czas na coś innego tym razem :D

Do góry