reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Super przyrost. Ja ostani robiłam w poniedziałek. Jutro muszę zrobić tarczyce i przy okazji oznacza po raz ostani bete, ale boje się przez te zawirowania

Nie masz co się martwić bo wszystko będzie w porządku . Jedno zawirowanie Ci się zdarzyło ale takie sytuacje również się przytrafiają . Teraz już tylko do przodu Kochana !

reklama
mnie za to po macierzynskim wystawili 😂 wrocilam do pracy luty 2020 i w marcu przyszla nieszczesna korona… zwolnili mnie ale po 2 tygodniach wyladowalam tam gdzie jestem teraz i z dwojga zlego na dobre mi to wyszlo

Co do kawy ja pijam z ekspresu z mlekiem ale tylko wtedy jak mam wolne. Pracuje od 6 rano i wstanie o 5:15 jest dla mnie katorga, a co dopiero wstac wczesniej by sie kawy napic 🫢 i tak dosc mocno sie spiesze ale nie dam rady wstac wczesniej…
To ja chyba wstaje w nocy 🙆 do pracy mam na 4:30 wiec muszę wstać 3:30, okropnie ciężko się wstaje 🤦 no i oczywiście tylko się myje,ubieram i lecę 😅 też nie mam jak pić rano kawy 😅

@ForgetMeeNot
Zobacz ze jakbyś oznaczyła bete później to byś nawet nie wiedziała ze byl jeden raz maly skok. Nie zadręczaj się tym. Nie masz na to wpływu. Ulżyj sobie próbując to "puscic". Dopuścić do siebie mysl ze nieasz na to teraz wpływu. Nie chodzi o zrzucenie emocji na bok. Ale zrozumienie ich. Glosno powiedz do siebie wlustrze o tym lekach i zapytaj siebie "co najgorszego moze sie stac" i odpowiedz jak sie bedziesz czula wtedy i co to zmieni. Mnie czesto takie myślenie uspokaja. Tlumacze sama sobie co moze sie stać.

@ForgetMeeNot
Zobacz ze jakbyś oznaczyła bete później to byś nawet nie wiedziała ze byl jeden raz maly skok. Nie zadręczaj się tym. Nie masz na to wpływu. Ulżyj sobie próbując to "puscic". Dopuścić do siebie mysl ze nieasz na to teraz wpływu. Nie chodzi o zrzucenie emocji na bok. Ale zrozumienie ich. Glosno powiedz do siebie wlustrze o tym lekach i zapytaj siebie "co najgorszego moze sie stac" i odpowiedz jak sie bedziesz czula wtedy i co to zmieni. Mnie czesto takie myślenie uspokaja. Tlumacze sama sobie co moze sie stać.
Dziękuje Ci za ten wpis z całego serducha ❤️
Wiem właśnie, ze gdybym zobaczyła bete później, nie mailabym w ogóle świadomości, ze było takie zawirowanie. Wiem, ze nie mam kompletnie na to wpływu.
Dzisiaj w nocy obudził mnie chwilowy, silny ból brzucha. Plamienia narazie nie zaobserwowałam. Mam nadzieje, ze to nic zlego, ale boje się. Usg mam, jak się uda pod koniec przyszłego tyg., a jak nie to w ostanio tyg września. Jak żyć

Dziękuje Ci za ten wpis z całego serducha ❤️
Wiem właśnie, ze gdybym zobaczyła bete później, nie mailabym w ogóle świadomości, ze było takie zawirowanie. Wiem, ze nie mam kompletnie na to wpływu.
Dzisiaj w nocy obudził mnie chwilowy, silny ból brzucha. Plamienia narazie nie zaobserwowałam. Mam nadzieje, ze to nic zlego, ale boje się. Usg mam, jak się uda pod koniec przyszłego tyg., a jak nie to w ostanio tyg września. Jak żyć
Równie dobrze mogły być dwa zarodki a jeden zniknął i stad zwolnienie bety

Moja wczoraj jakos ponad 10 tys i progesteron 36 więc czekam spokojnie na wizytę :)

Równie dobrze mogły być dwa zarodki a jeden zniknął i stad zwolnienie bety

Moja wczoraj jakos ponad 10 tys i progesteron 36 więc czekam spokojnie na wizytę :)
Tez o tył pomyślałam szczerze mówiąc. Oby 🙏🏼
Piękna masz bete i proga. Ja dziś oznaczam ostani raz przy okazji tarczycy, ktora musze dzis zrobić. Wlsanie jetsem w labo w kolejce.

Hej, mogę się z Wami nieśmiało przywitać :) wczoraj 31 dc i testy pozytywne. Zrobię betę w poniedziałek i środę, żeby sprawdzić przyrost :) z tego co liczę jestem 4+4, termin z OM na 23.05. Mam nadzieje, ze beta pokaże ładne wyniki. Wizytę u lekarza mam na 29.09 - będzie to skończony 6 tydzień.

reklama
Hej, mogę się z Wami nieśmiało przywitać :) wczoraj 31 dc i testy pozytywne. Zrobię betę w poniedziałek i środę, żeby sprawdzić przyrost :) z tego co liczę jestem 4+4, termin z OM na 23.05. Mam nadzieje, ze beta pokaże ładne wyniki. Wizytę u lekarza mam na 29.09 - będzie to skończony 6 tydzień.

Do góry