reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

To faktycznie wysoki😱
Oddaj mi trochę, ja mam tylko 15😋
Choć wg norm z mojego labo 42 nadal mieści się w normie.
Jak patrzę na moje normy to też w normie, ale pamiętam że zbyt wysoki może świadczyć o nowotworze narządów rodnych a moja mama zmarła na raka macicy więc już mi się włącza tryb świr 😆

reklama
Jestem po wizycie. Według OM dzisiaj 6+1.
Według USG 5+6 wiec praktycznie tak samo. Jest bardzo ładna ciąża jak to powiedziała Pani doktor. Cokolwiek miałam na myśli. Pęcherzyk, ciałko żółte i zarodek. Kazała przyjść tak za 10-14 dni ponownie, żeby serduszko sprawdzić ale ja już po prostu pozostanę przy wizycie u swojego lekarza za trzy tygodnie.
Zrobiłam mi się torbiel na jajniku, przez hormony ciążowe wiec musze brać duphaston do wchłonięcia.

Załączniki

• A593A1CD-99DA-4D96-A22A-E6713F9A13DD.jpeg
    A593A1CD-99DA-4D96-A22A-E6713F9A13DD.jpeg
    2,1 MB · Wyświetleń: 71
reklama
Jestem po wizycie. Według OM dzisiaj 6+1.
Według USG 5+6 wiec praktycznie tak samo. Jest bardzo ładna ciąża jak to powiedziała Pani doktor. Cokolwiek miałam na myśli. Pęcherzyk, ciałko żółte i zarodek. Kazała przyjść tak za 10-14 dni ponownie, żeby serduszko sprawdzić ale ja już po prostu pozostanę przy wizycie u swojego lekarza za trzy tygodnie.
Zrobiłam mi się torbiel na jajniku, przez hormony ciążowe wiec musze brać duphaston do wchłonięcia.
Ale super! Gratulacje🥰

Do góry