reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Jak przetrwałaś ciążę mając cukrzycę bo mnie to przeraża 😱
Nie tak strasznie dieta nic nie dawała bo tylko od jajek (omlet, jajecznica) nie skakał cukier, dostałam insuline do posiłków na noc pomiary cukru przed wstaniem i 1h po posiłku, jak przeziębienie to diabetolog mówił co brać żeby bez cukru było, mięso warzywa raz dziennie owoc, najgorsze było to kłucie się nie mam ogólnie problemów ale 4 razy dziennie przez powiedzmy 8 miesięcy to naprawdę nic fajnego opuszki zrobiły się twarde i bolały pod koniec jak się kułam, a i jak mały się urodził miał sprawdzany cukier parę razy bo po porodzie maluszki doznają nie docukrzenia, ważna jest bardzo dieta bo to kondycja łożyska, u mnie do końca łożysko było pierwszej klasy a wiec się da 😉

reklama
A wiesz przy jakiej becie masz ten pęcherzyk żółtkowy?
Ja mam wizytę za tydzień, to będzie moje 5+6 i chciałabym też zobaczyć taki widok jak u ciebie 😍 w poprzednich ciążach nie dochodziłam do tego etapu.
Tak myślałam żeby jutro zrobić bete, wiec jak się zbiorę i pojadę to dam znac jaki mam wynik :)

Do góry