reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Kochane współczuję wszystkich strat i trzymam za Was kciuki, wiem co to znaczy ❤️
Ja wczoraj odebrałam wyniki bety, przyrost 164 procent i się zastanawiam czy to nie za dużo? Któraś tak miała? Pierwsza wizyta dopiero na 19 września :)
Powtarzałam betę 3 razy pomiędzy drugim a trzecim wynikiem też przyrost 160%🙃😉
Też wizytuje 19 września u mnie będzie wtedy 7 tydzień 2 dzień

reklama
Ja zaczynam sie martwic, dzisiaj zrobilam test elektronieczny clearblue i po 48 godzinach znowu wyszedl mi wynik 2-3 tygodnie, to samo na strumieniowym jakas ta kreska slabsza….. dzisiaj bede miala wyblagana bete ale jakos mi smutno….

Ja zaczynam sie martwic, dzisiaj zrobilam test elektronieczny clearblue i po 48 godzinach znowu wyszedl mi wynik 2-3 tygodnie, to samo na strumieniowym jakas ta kreska slabsza….. dzisiaj bede miala wyblagana bete ale jakos mi smutno….
Najważniejsza beta, trzymam za nią kciuki. To tylko testy, nie martw się na zapas ;)

trzymam kciuki, jak czytam Wasze historie tez mam ochotę zrobić test czy coś, ale staram się myśleć trzeźwo. Ja miałam 4 lata temu poronienie zatrzymane i to było straszne. Dopiero w 12 tyg się dowiedziałam ze rozwój zatrzymał się na 8 tyg…..

Kochane współczuję wszystkich strat i trzymam za Was kciuki, wiem co to znaczy ❤️
Ja wczoraj odebrałam wyniki bety, przyrost 164 procent i się zastanawiam czy to nie za dużo? Któraś tak miała? Pierwsza wizyta dopiero na 19 września :)
Hej ja mam przyrost 149.9 wczoraj byłam na usg jest pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym. Kolejna wizyta 19wrzesnia będzie już więcej widac. Termin mam na 2.05.2023

reklama
Do góry