Tez przechodziliśmy, ale już po wszystkimMarysia rośnie nam jak na drożdżach. Dwa dni temu skończyła 5 miesięcy
A od wczoraj zmagamy się z zapaleniem oskrzeli
reklama
W jakim sensie? Samodzielnie? Siedziec rozumiem, ale na stanie to chyba za wcześnie?U nas za 2 dni 6miesiecy zaczęliśmy wprowadzać jedzonko co bardzo smakuje i uwielbiamy siedziec i stac.
Oj współczuje :/ chyba najgorsze w całym macierzyństwie nieprzespane noce mój od początku przesypia całe noce, w pierwszym miesiącu tylko go wybudzalam samaMój nie daje wypocząć w nocy. Chodzę jak zombie a pobudki zwykle co 1-2h….
A tak ogólnie to dobrze. Rośnie jak na drożdżach!
Nie nie co ty on sztramuje się i chwilę podtrzymywany jest pod paszkami ale nie jestem za tym.W jakim sensie? Samodzielnie? Siedziec rozumiem, ale na stanie to chyba za wcześnie?
Ellie2021
Fanka BB :)
No takich rzeczy zdecydowanie nie powinno się wgl robić z niemowlakamiNie nie co ty on sztramuje się i chwilę podtrzymywany jest pod paszkami ale nie jestem za tym.
Dziewczyny my za chwilę 6 miesiąc mały dzisiaj przespał cała noc…jak poszedł spać przed 21 to wstał na jedzonko dopiero o 6 mam pytanie ile razy na dobę karmicie swoje pociechy piersia? Bo mój jej 6 razy i nie wiem czy nie za mało. Od jutro zsczniemy rozszerzanie diety
Lady Loka
Fanka BB :)
My kpi i 6 butli na dobę, więc tak samo. Tylko my już od 1,5m rozszerzamy.Dziewczyny my za chwilę 6 miesiąc mały dzisiaj przespał cała noc…jak poszedł spać przed 21 to wstał na jedzonko dopiero o 6 mam pytanie ile razy na dobę karmicie swoje pociechy piersia? Bo mój jej 6 razy i nie wiem czy nie za mało. Od jutro zsczniemy rozszerzanie diety
reklama
O czyli mleka podajemy tyle samo a jak Wam idzie rozszerzanie diety?My kpi i 6 butli na dobę, więc tak samo. Tylko my już od 1,5m rozszerzamy.
Podziel się: