Ja też w małej miejscowości i 250. Co wizytę mam fotki maluszka nawet w 3D. Pomiary za każdym razem tak jak i usg dopochwowo i powłok brzusznych. Ja jestem mega zadowolona. Z córką chodziłam na nfz i nie mam żadnego zdjeciaJa płaciłam też 150 zł do tej pory, od stycznia podwyżka do 170 zł. Jeżdżę do mniejszego miasta to cena też mniejsza, a usługa na wysokim poziomie. W większym miastach to ceny często zaczynają się od 300 zl
reklama
Ellie2021
Fanka BB :)
U mnie tak samo jestJa też w małej miejscowości i 250. Co wizytę mam fotki maluszka nawet w 3D. Pomiary za każdym razem tak jak i usg dopochwowo i powłok brzusznych. Ja jestem mega zadowolona. Z córką chodziłam na nfz i nie mam żadnego zdjecia
U mnie 2.5 kg od początku ciąży 20 tydzień.I ile kg jestescie do przodu? Bo ja naprawde niewiele choc jem duzo moze swoje zrobila choroba teraz.. Ale nie wiem czemu tak sie dzieje
Wizyty co 3 tygodnie za każdym razem badanie szyjki i USG. Lekarz sam robi USG nie muszę o nic prosić. Wszystko sprawdzone na każdej wizycieNo wlasnie wiekszosc ma co miesiac usg a ja do tej pory miałam 2 usg a lekarz nie robi mi na wizycie tylko sprawdza serduszko. A wizyty mam co miesiac no teraz wyjatkowo za 2 tyg
U mnie 25tc i 9kg do przodu. A jak dzidzia prawidlowo przybiera nic lekarz nie mówił?U mnie 2.5 kg od początku ciąży 20 tydzień.
Rośnie z wizyty na wizytę. Waga odpowiednią do tygodnia ciąży. Ostatnio 339 g.U mnie 25tc i 9kg do przodu. A jak dzidzia prawidlowo przybiera nic lekarz nie mówił?
J
Jae
Gość
U mnie dzidzia 410g mimo tego ze tylko 2,4 kg u mnie.
To ładnie przyrost spokojnie nie ma reguły na te nasze kg. Najważniejsze ze wszystko dobrzeU mnie dzidzia 410g mimo tego ze tylko 2,4 kg u mnie.
J
Jae
Gość
Zdjęcia mam z usg bo robil je lekarz z certyfikatem fmfja 180, lekarz z FMF bardzo dobry zresztą, to troszkę dziwne i raczej smutne dla ciebie jako matki, że nie możesz podglądać malucha jak inne mamy, któraś ciąża będzie twoją ostatnią, nie bedzie ci przykro? że nie masz nawet zdjęć albo jakieś nieliczne, na pamiątkę? też bym pomyślała o zmianie lekarza
reklama
alexaaa94
Fanka BB :)
ok, jeśli tobie wystarczą 3 na całą ciążę, ja mam co wizytę drukowane. nie chodzi o przekonywanie cię na siłę do zmiany lekarza bo mamy więcej zdjęć to ty decydujesz czy jestes odpowiednio zaopiekowana tym bardziej, że to nie darmowe wizytyZdjęcia mam z usg bo robil je lekarz z certyfikatem fmf
Podziel się: