reklama
Charlotte21
Fanka BB :)
Ja właśnie wcześniej pisałam, że ja jestem z 13 maja, córka się urodziła 14 maja, a termin mam na 2 maja, a że ciąża młodsza to śmiejemy się, że musi dotrzymać do 12 majaAle macie fajne już "dorosłe" ciążę ja z moim terminem 31 maj, ledwo się tu mieszczę hah, ale na pocieszenie.. mój pierworodny urodził się 31 Maja
ja też właśnie z maja jestem dokladnie 9 majJa właśnie wcześniej pisałam, że ja jestem z 13 maja, córka się urodziła 14 maja, a termin mam na 2 maja, a że ciąża młodsza to śmiejemy się, że musi dotrzymać do 12 maja
Paxa
Ja dzisiaj, według USG 7+1, czyli też nie tak do przoduAle macie fajne już "dorosłe" ciążę ja z moim terminem 31 maj, ledwo się tu mieszczę hah, ale na pocieszenie.. mój pierworodny urodził się 31 Maja
o aby jedna w podobnym "wieku"Ja dzisiaj, według USG 7+1, czyli też nie tak do przodu
gooskaw
@gooskaw mam pytanko, po tym zapaleniu krtani kaszel się zmienił na niby mokry, daje syrop flavamed wykrztusny i doktorka kazała do ustania kaszlu robic inhalacje z benodilu. Problem w tym że on chyrla i chyrla ale nie słyszę wcale zeby coś mu się odrywało Kurcze, nie wiem co teraz robic czy dołożyć mu inhalacje np z soli fizjo, nie wiem jak mu pomóc a czytalam ze taka zalegająca wydzielina to może być niebezpieczna ...
Do tego wczoraj był placz że boli go brzuch, nawet w pewnym momencie mowil ze bardzo boli, pierwsza taka nasza akcja, przełożyłam mu termofor z pestkami wiśni i pomogło ale dlugo go bolało aż się już zestresowałam
Koniecznie idz jeszcze raz do lekarza. Bo u was to juz powinno raczej ustepowac lub przynajmniej byc lagodniejsze. A brzuszek zapewne boli od kaszlenia czy szczekania przy krtani.
Inhalacje z soli na pewno nie zaszkodza. I oklepuj plecki bo oklepywaie tez pomaga w odrywaniu.
U nas tez wlasnie krtan od wczoraj i sie szybko pogarsza wiec wizyta u lekarza tez bedzie.
Pamietaj ze u maluchow wszystko moze zmienic sie bardzo szybko dlatego wszystko co Cie niepokoi trzeba skonsultowac z lekarzem.
Paxa
Jest tutaj nas więcej na końcówkę majao aby jedna w podobnym "wieku"
KarolinaDD
ja chyba najwcześniej bo 10+6 jestem na prowadzeniuJest tutaj nas więcej na końcówkę maja
reklama
gooskaw
Nie pozostaje nic innego jak to przetrwać jednak KIEDYŚ się to skończy nie macie wrażenia, że odkąd czekamy na wizytę czas stanął jakby w miejscu ?
Moj czas to stoi totalnie w miejscu... odliczam do piatku
Ale macie fajne już "dorosłe" ciążę ja z moim terminem 31 maj, ledwo się tu mieszczę hah, ale na pocieszenie.. mój pierworodny urodził się 31 Maja
Tez sie tak czuje jak Ty bo tez koncowka maja ze jakos tak... czytam o tych 10+5 czy 11tc i nie moge uwierzyc bo u mnie 6+5 raptem
Podziel się: