CzekajacNaCud
Fanka BB :)
Trzymam sie tej mysli i kicze ze tym razem wszystko bedzie w porzadkuPrzykro mi Teraz musi byc juz tylko lepiej, czego bardzo życzę
Zreszta wszystkim Wam tego zycze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam sie tej mysli i kicze ze tym razem wszystko bedzie w porzadkuPrzykro mi Teraz musi byc juz tylko lepiej, czego bardzo życzę
fajny ten Fox, ale chyba ceny nowego trochę przekraczają mój budżet 6 tysia widzę że trzeba daćja kupilam foxa.
Mi objawy ustąpiły w 15 tyg i wtedy tak naprawdę zaczęłam w pełni cieszyć się ciąża, wcześniej naprawdę się męczyłam... Ciągle wymioty, mdłości, nic nie mogłam jeść... Ciężko było tak żyć. Czasem było mi naprawdę tak ciężko, może nawet zahaczyłam o depresję... Dlatego wyczekuje tego momentu kiedy teraz mi się poprawi, może uda się szybciej, bardzo bym się ucieszyłaJa tu nie chce nikogo straszyc - nie taki mialam zamiar w ogole - bo wtedy tez nastepnego dnia mi objawy wrocily… to takie moje lęki (dlatego napisalam ze zle samopoczucie tez gwarancji nie daje )
I tylko i wylacznie moje odczucia i moje zle doswiadczenia, ale przeciez moze byc tak ze objawy ustepuja i jest wszystko w porzadku
To ja właśnie miałam taki zonk, jak przeczytałam tutaj o cynamonie.... Od razu wyeliminowałam go z owsiankiNo trzeba uważać, ale mogę się założyć ze na pewno każda z nas zjadła koedys podczas swojej ciąży coś takiego a nawet nie wie
Cynamon nie można? Ja Rooibos z cynamonem piłam (teraz nie mam ochoty na żadne herbatki, pomimo że ja herbaciana babeczka jestem )To ja właśnie miałam taki zonk, jak przeczytałam tutaj o cynamonie.... Od razu wyeliminowałam go z owsianki
Jaka jest ta herbata Rooibos w smaku? Taka jak czarna gorzka? Nigdy nie piłam, a wiem, że polecana jest w ciążyCynamon nie można? Ja Rooibos z cynamonem piłam (teraz nie mam ochoty na żadne herbatki, pomimo że ja herbaciana babeczka jestem )
kupilam uzywke w stanie idealnym, dlatego kupilam go jeszcze przed zajsciem w ciaze niecale 1500pln po przeliczeniu a praktycznie Zero zarysowan.fajny ten Fox, ale chyba ceny nowego trochę przekraczają mój budżet 6 tysia widzę że trzeba dać
jak nie mozna cynamonu zre na potege szwedzkie cynamonkiCynamon nie można? Ja Rooibos z cynamonem piłam (teraz nie mam ochoty na żadne herbatki, pomimo że ja herbaciana babeczka jestem )
a po drugiej corce mam jeszcze cybexa baliosa s. Boze, gdzie on nie byl i czego nie przezyl tez mam zamiar go uzywac od czasu do czasu, leciutki, malutki, zwinnyfajny ten Fox, ale chyba ceny nowego trochę przekraczają mój budżet 6 tysia widzę że trzeba dać