reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

No dobra to jak większość jest za tym, żeby tworzyć wątek prywatny to odpowiadajcie na ten mój wpis i każda która chce być w wątku prywatnym niech się wpisuje :) ja będę potem edytowała ten wpis i dodawała każdą po kolei i pełną listę wyślemy do @aniaslu :)

1. @Agnes4312 - MODERATOR
2. @Ellie2021
3. @Bibi89
4. @KarolinaDD
5. @Silvana
6. @VikiO
7. @anita.91
8. @netka_lp
9. @Roxana1889
10. @Oleś
11. @Kwiatuszek34
12. @Agula_
13. @Zielona2426
14. @magdalena.
15. @gooskaw
16. @oligator
17. @Lenka666666
18. @Paxa
19. @Ewq9
20. @CzekajacNaCud
21. @Corabia
22. @Olunia145
23. @Dzoana88
24. @Migotka28
25. @Pola0702
26. @Evelina@ - MODERATOR
27. @Bonnie9
28. @Figazmakiem
29. @Kuksonia
30. @Marcela24
31. @Sikorka91
32. @Dolvit
33. @Harinka
34. @Paulina12
35. @MonikaAlex
36. @Charlotte21
37. @Munro
38. @Kasia1994
39. @Emmka87
40. @Szczęśliwa_mama_
41. @deedee92
42. @Lily of the Valley ©
Ja też poproszę o dopisanie.

Myślę, że powinnyśmy dać szansę innym dziewczynom i tak jak któraś napisała, co jakiś czas weryfikować wpisy i usuwać te mało aktywne osoby. Ten czas pierwszego trymestru jest rzeczywiście trudny dla większości z nas, do tego niektóre z nas jeszcze pracują.

reklama
W sumie racja :) Dajmy szansę, a w listopadzie się juz zweryfikuje, kto powinien zostać, a kto nie...

Też trzeba jedną, mocną zasadę na prywatnym zaznaczyc, że nie WYWLEKAMY na zewnątrz tego, co na prywatnym piszemy lub nie daj kogoś zdjęcia (jakby ktoś, coś dał). Niestety i takie smaczki bywały, jak kiedyś udzielałam sie na forum, że dziewczyny jedne były po to, żeby wywlekać info. Generalnie bezsensu, musiało się serio nudzić im, zeby w takie coś się bawić, wręcz przykre takie zachowanie...

W sumie racja :) Dajmy szansę, a w listopadzie się juz zweryfikuje, kto powinien zostać, a kto nie...

Też trzeba jedną, mocną zasadę na prywatnym zaznaczyc, że nie WYWLEKAMY na zewnątrz tego, co na prywatnym piszemy lub nie daj kogoś zdjęcia (jakby ktoś, coś dał). Niestety i takie smaczki bywały, jak kiedyś udzielałam sie na forum, że dziewczyny jedne były po to, żeby wywlekać info. Generalnie bezsensu, musiało się serio nudzić im, zeby w takie coś się bawić, wręcz przykre takie zachowanie...
Naprawdę komuś się chce w coś takiego bawić ?

A dlatego ze tu każdy może wejść i przeczytać co ktoś pisze.
Gdyby każda z nas wychodziła z takiego założenia wątek by nie istniał, bo po co.
Jestem za budowaniem wątku prywatnego z osobami, które mają czas wejść poczytać, doradzić powiedzieć dobre słowo. Osoby , które czytają i odzew z ich strony jest dopiero po haśle wątek prywatny poobserwujmy tu i wtedy życie zweryfikuję 🙃😉

Też tego nie rozumiem :/
No właśnie też się nad tym zastanawiałam ale jak byłam w 2017 tu to były różne dziwne dramy najczęściej z tego forum startowego tego ze staraniami bo tam największe dramy się odwalaly, dziewczyny opowiadały o stalkerkach itp no w sumie jestem w stanie w to uwierzyć. Była też jakaś historia że laska udawała ciąże i wyszło to już po porodach
Tylko nie pamiętam powodu

To trochę jak stare mity tego forum :)

No właśnie też się nad tym zastanawiałam ale jak byłam w 2017 tu to były różne dziwne dramy najczęściej z tego forum startowego tego ze staraniami bo tam największe dramy się odwalaly, dziewczyny opowiadały o stalkerkach itp no w sumie jestem w stanie w to uwierzyć. Była też jakaś historia że laska udawała ciąże i wyszło to już po porodach

To ja jestem zacofana w tych internetach chyba ;)
Ale w tym wątku to w sumie nie widziałam wiele wypowiedzi, które nadałaby się na fanpejdż „beka z mamuś na forach” ;)

Dziewczyny jak sobie radzicie z tym, ze np jeden dzien czujecie sie lepiej? Ja tak mam, to juz od razu mam mysli, ze cos jest nie tak i plakac mi sie chce, ze znowu sie nie udalo…

reklama

O ludzie ... ja pracowałam z taka dziewczyna która udawała ze jest w ciąży i wysyłała zdjęcia usg (z poczatkow) które znalazła w necie. Potem mowila ze poroniła, żeby jej wspolczuc. Nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby takie rzeczy odwalać. Poza tym ona była nieźle odklejona od rzeczywistości bo dużo innych akcji odwalała oczywiście wszystko zmyślone 🤦‍♀️🤦‍♀️
Wiec tak jestem w stanie uwierzyć ze dziewczyny są prze różne i mogą odwalać prze różne akcje tym bardziej w necie gdzie jest się powiedzmy bardziej anonimowi.

Ludzie nie przestaną mnie nigdy zaskakiwać 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Do góry