reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Ja niestety mam dzisiaj kiepskie samopoczucie. Jakieś 2h temu zobaczyłam na wkładce brązowe plamienie. Co prawda nic więcej się nie dzieje ale już mi jest słabo :(
Plamienia są bardzo normalne w ciąży
A brązowawe to tym bardziej. Nawet żywo czerwona krew czasem się zdarza, coś łudząco przypominającego okres też
Ale rozumiem że może niepokoić

reklama
Plamienia są bardzo normalne w ciąży
A brązowawe to tym bardziej. Nawet żywo czerwona krew czasem się zdarza, coś łudząco przypominającego okres też
Ale rozumiem że może niepokoić

Niestety jest całkowicie odwrotnie, plamienia nie są normalne. Zdarza sie czasem ze na szczęście są nie groźne dla dziecka.

Tez nie bardzo ufam ale to nawet nie chodzi aby chodzic tylko na nfz. Z tego co wiem dziewczyny pisaly tutaj na forum ze zakladaja normalnie dwie karty ciazy i maja takie same badania zlecone bo są odgórnie ustawiane co do tygodni coazy i chociaz tyle sa do przodu. 😄ja się nie odważyłam.

U mnie moze nie tyle lekow ale tez nazbiera sie. Na komorki nk encorton 10 mg, wlewy co 3 tygodnie po 450 zł, wizyty prawie co 2-3tygodnie, każda po 260 zł, luteina, euthyrox No i clexane tez mam na ryczałt już.
Nie kojarzę tylko estrofemu?
Accofil na kiry ?

Ja jestem zdania ze czesto to jest samospełniająca się przepowiednia. W snach widzę nasze obawy, emocje, leki podświadomość nam podpycha różne rzeczy. Ale wierzę ze mozesz się bać i vzuc się źle. Mój świętej pamięci teściu mial sny, których słuchał i siw sprawdzały. Ale on mocno wierzący byl. 😇

Chciałabym schudnąć 😁 u mnie dzisiaj ekstra dzien. Niby wróciłam do pracy dzisiaj ale poszlam sama na zakupki, jem zlsama w knajpie. Corla u babci. Super. 😆
Accofil na Kiry a estrofem to hormony

reklama
Do góry