reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Jeju dziewczyny, wy tez tyle sikacie ? Ja normalnie mam dni ze chodzę co pół godziny 🙈 ciagle czuje jakby coś siedziało mi na pęcherzu. Już nie pamietam jak to było przy synku 🙃
Tak, już tak chodziłam przed testowaniem, gdzie to nawet dało mi do myślenia, czy aby nie ciaza? No i jest 😊

reklama
Cytuje "Według zaleceń Polskiego Towarzystwa Ginekologicznego suplementację kwasem DHA należy rozpocząć przynajmniej od 20-go tygodnia ciąży, nie ma jednak przeciwwskazań do przyjmowania tego kwasu przez cały okres ciąży, również w I trymestrze"
Jest sporo badań mówiących o korzyściach suplementowania dha w pierwszym trymestrze a nawet i bez ciąży. Dietetycy kliniczni bardzo polecają 🙂

Jeju dziewczyny, wy tez tyle sikacie ? Ja normalnie mam dni ze chodzę co pół godziny 🙈 ciagle czuje jakby coś siedziało mi na pęcherzu. Już nie pamietam jak to było przy synku 🙃
Ja nie odczuwam częściej potrzeby sikania 🤪 A to nie jest dopiero później w ciąży? Jak realnie pęcherz jest bardziej uciskany, może teraz to psychika tak działa bardziej 🤪

Hej. Ja dziś mam bardzo ciężki dzień. Kręci mnie non stop, do tego niestety kilka razy wymioty 🤢
Padło pytanie odnośnie wieku, obecnie mam 34 lat, pierwsze dziecko w wieku 25, drugie 27, teraz będzie 35lat i dwa miesiące 🫣

reklama
Do góry