Bonnie9
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje, będzie dobrze wiedziałaś,że były dwa pęcherzyki dominujące?Modliłam się żeby na pierwszej wizycie zobaczyć serce i zobaczyłam… DWA jestem przerażona pierwszy cykl stymulowany udany i to podwójnie. Lekarz mówi, ze wszystko wyglada w porządku, a ja muszę dojść do siebie
Gratulacje ❤ cudowne wieści ale to życie zaskakuje nawet nie wiadomo kiedy.Modliłam się żeby na pierwszej wizycie zobaczyć serce i zobaczyłam… DWA jestem przerażona pierwszy cykl stymulowany udany i to podwójnie. Lekarz mówi, ze wszystko wyglada w porządku, a ja muszę dojść do siebie
był jeden dominujący, a drugi go miał nie dogonić i się wchłonąćGratulacje, będzie dobrze wiedziałaś,że były dwa pęcherzyki dominujące?
pięknie dziękujęGratulacje ❤ cudowne wieści ale to życie zaskakuje nawet nie wiadomo kiedy.
Super zdrówka zdrówka i zdrówka ❤
U mnie w tym miesiącu też były dwa, aż się boje wizytybył jeden dominujący, a drugi go miał nie dogonić i się wchłonąć
trzymam kciuki, żeby było tak jak sobie wymarzyszU mnie w tym miesiącu też były dwa, aż się boje wizyty
Gratuluję jakimi lekami bylas stymulowana?Modliłam się żeby na pierwszej wizycie zobaczyć serce i zobaczyłam… DWA jestem przerażona pierwszy cykl stymulowany udany i to podwójnie. Lekarz mówi, ze wszystko wyglada w porządku, a ja muszę dojść do siebie
Tez mam jedna wklesla a jedna plaska brodawke. Mimo tego ze karmiłam córkę 2 lata i 3 miesieca to wklesla wrocila do swojego stanu a jedna sie poprawiła. Ta dominującą w karmieniu. Nie wiedziałam że jest taka stymulacja nie za wcześnie? U mnie nawet kapturki nie podziałały, tylko gorzej bylo i corka mi z siatki leciała. Wkurzylam się, wypieprzyłam kapturki i poszlo elegancko.U mnie w średniej wielkości mieście płacę za wizytę 200 zł. Dr przyjeżdża z Warszawy i tam też pracuje w szpitalu. Jestem jej mega wdzięczna za doprowadzenie mojej 1 ciąży do końca, mimo kłopotów byłam cały czas pod jej kontrolą i w kontakcie z nią. Dała prywatny nr, a jak zdarzało się mi być u niej co tydzień na kontroli to już nawet nie brała pieniędzy. Miałam CC, ładnie mnie zszyła, w szpitalu też do mnie zaglądała. Bardzo szybko doszłam do siebie i ogólnie obyło się bez komplikacji. Wczoraj na wizycie od razu umówiła mnie na konsultację z doradczynią laktacyjną żeby pracować nad brodawkami w 1 trymestrze bo mam wklęsłe i pamiętała jaki hardkor przechodziłam w trakcie karmienia i po zakończeniu karmienia z córką.
@VikiO mi też coś wchodzi na nos i gardło Zdrówka!
Mam znajmona ktora dwa razy w 9tc poznala plec ze beda chłopcy i tak było.W listopadzie? To chyba za wcześnie
Wow! Tez mialam dwa dominujące przy normalnym cyklu. Ale jednak pozniej sie jeden wyklarował. Trochr mnie przeraża miec bliźniaki l, to dwoje tak na razModliłam się żeby na pierwszej wizycie zobaczyć serce i zobaczyłam… DWA jestem przerażona pierwszy cykl stymulowany udany i to podwójnie. Lekarz mówi, ze wszystko wyglada w porządku, a ja muszę dojść do siebie
clostilbegytGratuluję jakimi lekami bylas stymulowana?