Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby chłopiec.Hejka dziewczyny, macie moze zdjecie nocnikowe i potwierdzona plec? U mnie 17 tc, 1 lekarz stwierdzil chlopca drugi dziewczynke a teraz znow raczej chlopca co sadzicie?
u nas dziewczynka 3 lekarzy już mówiło, nawet mi prowadzący długopisem zaznaczyłHejka dziewczyny, macie moze zdjecie nocnikowe i potwierdzona plec? U mnie 17 tc, 1 lekarz stwierdzil chlopca drugi dziewczynke a teraz znow raczej chlopca co sadzicie?
A u Ciebie podobnie to wyglada?Niby chłopiec.
Wyglądało tak,ale ja w ok 13 tyg miałam usg gdzie było widać,za tydzień w 18 idę potwierdzić jeszczeA u Ciebie podobnie to wyglada?
Aha oki u mnie z wyrostka wychodzil chlopiec chociaz na grupie dziewczyny mialy zdania podzielone, pozniej dziewczyna a teraz jednak chlopczykWyglądało tak,ale ja w ok 13 tyg miałam usg gdzie było widać,za tydzień w 18 idę potwierdzić jeszcze
Hej ja jestem w 17+2 tc. Od poczatku odrzut od miesa, u mnie od kurczaka, indyka. Nie minelo poki coHej Kochane mam pytanie,
U mnie obecnie 15 tc. Po pierwsze czy Wam już minęły pierwsze objawy? Mam okropna Awersje do mięsa, szczególnie wieprzoweho i nie wiem czy to mi minie, nawet lodówki nie mogę otworzyć, bo mi śmierdzi
Drugie pytanie,
W poprzedniej ciąży dziecko miało wadę genetyczna. Teraz badania prenatalne wyszły perfekcyjne beta 1.3 MoM pappa 1.07 MoM badanie USG tak samo piękne. Mimo wszystko genetyk stwierdziła, że mam złe wyniki krwi i powinnam zrobić amniopunkcje. Intuicyjnie czuje, że nie powinnam jej robić i wszystko jest dobrze. Ale zastanawiam się nad testami NIPTy. Nie wiem czy wydawać pieniądze (niemałe z resztą jak chyba wiecie) czy zaufać intuicji i nie robić nic. Bo gdzieś z tyłu głowy tam jest kwestia obawy, ale z drugiej strony czuje, że wszystko jest dobrze
Całuję
N