Ja też nieJa też nie dostałam.
reklama
nutka83
Fanka BB :)
Napisze do adminki, bo faktycznie na liście ciebie nie było. Gdyby do dwóch dni nie przyszła ci wiadomość z linkiem to daj znać.Ja nie dostałam
nutka83
Ok, napisałam do adminki.Ja też nie dostałam.
nutka83
Ok, napisałam do adminki.Ja też nie
sansavieria
Trzymam kciuki za zdrowego maluchaCieszy mnie to, bo ta aminopunkcja bardzo mi się nie podoba. Umowilam się na pobranie krwi w poniedziałek. Powiedziano mi, ze przy końcówce 15tc DNA płodu będzie juz bardzo dobrze widoczne w krwi i ostatnio wynik jedna z ich klientek miała po 4 dniach! Dziś czuję się lepiej, jestem spokojniejsza i myślę sobie, ze to jest mimo wszystko moje dziecko, które będę kochała!
Hmmmm
@Zaskoczona30 powodzenia... a na amniopunkcję na wyniki też czekasz tydzień albo i lepiej... Bo słyszałam, że to pobierają komórki i namnażają obserwując co tam się dzieje... I to też trwa minimum tydzień...
Ciekawe za ile u mnie będą wyniki...
Ciekawe za ile u mnie będą wyniki...
klaudusia21
3 dni gdzieś czekałam , do tego kupiłam płyn do higieny intymnej z ziaji dla kobiet w ciąży i po porodzieDziękuję za informację, a po ilu dniach poczułas ze przechodzi?
klaudusia21
Też nie dostałam wiadomości.Napisze do adminki, bo faktycznie na liście ciebie nie było. Gdyby do dwóch dni nie przyszła ci wiadomość z linkiem to daj znać.
nutka83
Powinnaś mieć wiadomość z linkiem bo byłaś wpisana na liście. Ale jeszcze raz podam twój nick admince.Też nie dostałam wiadomości.
reklama
klaudusia21
Nie już nie potrzeba , odnalazłamPowinnaś mieć wiadomość z linkiem bo byłaś wpisana na liście. Ale jeszcze raz podam twój nick admince.
Podziel się: