reklama
springflower
Fanka BB :)
Wiecie, mając starsze dzieci zawsze ryzykujemy decydując się na kolejne. Nawet najlepsze badania prenatalne nie dają przecież gwarancji zdrowego dziecka, bo chociażby przy porodzie może się coś stać.
To powodowało mój lęk przed druga ciążą.
Na szczęście zazwyczaj jest ok.
To powodowało mój lęk przed druga ciążą.
Na szczęście zazwyczaj jest ok.
Monia1028
Kurde chyba rzeczywiście to nie jest ich gabaryt. Zobaczyłam na wydruku 12 cm i pomyślałam że to ich dotyczy. Ale to faktycznie za dużo jak na 12+2
A dostałam tylko po 1 zdjęciu. Resztę mi wydadzą z wynikiem pappa
Moje tydzień temu miały tak 6.2 cm jedno drugie 6.8 dlatego się zdziwiłam odrazu jak mówisz że już 12
To będą dwie pary chłopaków na forum.
Myślałaś o imionach ?
Agnieszka Pe
Nie mam w ogóle koncepcji. W weekend wpadłam na Maję i Gaję, no ale jednak nie pasują ;pMoje tydzień temu miały tak 6.2 cm jedno drugie 6.8 dlatego się zdziwiłam odrazu jak mówisz że już 12
To będą dwie pary chłopaków na forum.
Myślałaś o imionach ?
Tata cały czas żartuje, że Lech i Jarosław. Mnie te żarty nie bawią. Wrrr
U nas 12+5 miał 6,8cm wiec te 12cm to duzo
Ale dostqlam dzis powera po tych prenatalnych. Gdyby nie to covidowe zamieszanie, maseczki, zachorowania itd to pewnie latałabym po sklepach i oglądała ubranka.
Nawet dom posprzątałam dzis co ostatnio robilam z wieeeeelką niechęcią a wręcz przymusem. Jak dobrze że moja Pani dr potrafi mnie uspokoić. Terwz wizyta 18 listopada i czekam spokojnie...
Ale dostqlam dzis powera po tych prenatalnych. Gdyby nie to covidowe zamieszanie, maseczki, zachorowania itd to pewnie latałabym po sklepach i oglądała ubranka.
Nawet dom posprzątałam dzis co ostatnio robilam z wieeeeelką niechęcią a wręcz przymusem. Jak dobrze że moja Pani dr potrafi mnie uspokoić. Terwz wizyta 18 listopada i czekam spokojnie...
Mama2012/2020/2022
Ja 19go.U nas 12+5 miał 6,8cm wiec te 12cm to duzo
Mama2012/2020/2022
Ja mam w głowie kocioł z diabetologiem . Jestem wściekła,że nie ma standardowej alternatywy dla osób które nie robić testu obciążenia glukozą żeby ogarnąć wszystko.
Logika podowiada żeby słuchać siebie bo jest ogólnie ok, iść do innego lekarza. Za dużo wolnego.
Logika podowiada żeby słuchać siebie bo jest ogólnie ok, iść do innego lekarza. Za dużo wolnego.
nutka83
I ja już po usg prenatalnym. Ogromny kamień spadł mi z serca i świat od razu wydaje się piękniejszy. Wszystkie wymiary prawidłowe, szaleje ze szczęścia. Tak bardzo się bałam, a jednak wszystko okazało się dobrze. Za tydzień odbiorę wyniki z pappa ale mi już to usg wystarczy do pełnego szczęścia. No i lekarka tak nieśmiało potwierdziła moje przeczucie co do czwartej córki, ale na 100% jeszcze nie było widać. A i była owinięta pępowina, ale chyba na tym etapie ciąży to nic złego? Lekarka nic nie mówiła, a ja teraz tak zaczekam się zastanawiać… chyba lepiej już przestane się nakręcać
Mama2012/2020/2022
Na tym etapie to tyle miejsce że się kręci wokoło.I ja już po usg prenatalnym. Ogromny kamień spadł mi z serca i świat od razu wydaje się piękniejszy. Wszystkie wymiary prawidłowe, szaleje ze szczęścia. Tak bardzo się bałam, a jednak wszystko okazało się dobrze. Za tydzień odbiorę wyniki z pappa ale mi już to usg wystarczy do pełnego szczęścia. No i lekarka tak nieśmiało potwierdziła moje przeczucie co do czwartej córki, ale na 100% jeszcze nie było widać. A i była owinięta pępowina, ale chyba na tym etapie ciąży to nic złego? Lekarka nic nie mówiła, a ja teraz tak zaczekam się zastanawiać… chyba lepiej już przestane się nakręcać
Super
reklama
Ha ha ja wczoraj poczułam jak ten kamien z serca leci na podłogę w gabinecie u Pani dr. Cieszę się bardzo że wszystko ok.I ja już po usg prenatalnym. Ogromny kamień spadł mi z serca i świat od razu wydaje się piękniejszy. Wszystkie wymiary prawidłowe, szaleje ze szczęścia. Tak bardzo się bałam, a jednak wszystko okazało się dobrze. Za tydzień odbiorę wyniki z pappa ale mi już to usg wystarczy do pełnego szczęścia. No i lekarka tak nieśmiało potwierdziła moje przeczucie co do czwartej córki, ale na 100% jeszcze nie było widać. A i była owinięta pępowina, ale chyba na tym etapie ciąży to nic złego? Lekarka nic nie mówiła, a ja teraz tak zaczekam się zastanawiać… chyba lepiej już przestane się nakręcać
Podziel się: