Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Dopisuje się. Szczepienie lipiec i ciąża od razu poMy tez pół roku starań i nic, w sierpniu się zaszczepiłam i 31 sierpnia test pozytywny może coś w tym jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopisuje się. Szczepienie lipiec i ciąża od razu poMy tez pół roku starań i nic, w sierpniu się zaszczepiłam i 31 sierpnia test pozytywny może coś w tym jest
u nas to samo rok starań i nic, po pierwszej dawcę pozytywny ale niestety stracona, po drugiej dawcę kolejna ciąża w której obecnie jestemMy tez pół roku starań i nic, w sierpniu się zaszczepiłam i 31 sierpnia test pozytywny może coś w tym jest
Witaj!Jak liczyłam to u nas też zaskoczyło w staraniach mniej więcej 1 dzień po szczepieniu drugą dawką mąż się śmiał że synka nazwie covid, a córkę pandemia
Dokładnie. Ja będę miała dwoje dzieci pandemicznychJak liczyłam to u nas też zaskoczyło w staraniach mniej więcej 1 dzień po szczepieniu drugą dawką mąż się śmiał że synka nazwie covid, a córkę pandemia
Ja się nie szczepię na nic ..zresztą jestem antylekowa po wstrząsie anafilaktycznym po antybiotykach ...Apap, metafen i duomox i witaminy to wszystko co biorę i żaden lekarz w ani jednej ciąży nie mówił mi o szczepieniach. Każdy robi po swojemu, jedni szczepią się na wszystko inni na nic ..co jedynie przed ciążą szczepiłam się przeciw wirusowi HPV..już dawno chciałam ..ale szczepionka nie była dostępnaDziewczyny,
.ja z takim pytaniem, szczepicie się na coś w ciąży ? Rozmawiałam dziś z kuzynką i ona była wręcz zbulwersowana że moja dr nie zaleciła mi się zaszczepić na tężec i grypę, bo to ponoć jest zalecane w ciąży , szczerze mówiąc to pierwsze słyszę , ale nie wiem , nie byłam 11 lat w ciąży i dużo się zmieniło a poza tym nic mi doktor nie wspominała