Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj wózków mnóstwo,a jakie piękne są.Hej u nas dziś 12+3, brzuszek już lekko widoczny mimo że na wadze zmian nie ma. Ale ja od kąd covid nastał przywaliłam 15 kg więc liczę na dosłownie kilka kg w tej ciąży.
Mdłości już w ogóle nie mam, zmęczenie minęło, zostały bóle miesiączkowe, krzyżowe no i skurcze ale już w zasadzie tylko po wysiłku czy spacerze.
Jejkuu tak się napaliłam na tą dziewczynę jak jakaś małolata będzie mega rozczarowanie jak pokaże się siur
Wózki już oglądam i inne rzeczy wyprawkowe, za dużo czasu wolnego
mój typ na ten moment.Oj wózków mnóstwo,a jakie piękne są.
Ten chciałam dla córki,ale na żywo już tak bardzo mi się nie podobał. Kupiłam też bebetto ale wersja podstawowa,szary i dobrze bo teraz Synmój typ na ten moment.
Pewnie 3w 1 kupimy używany i potem sprzedam za te same pieniądze tak zrobilam z synem bo jak tylko zaczął siadać kupiłam spacerówkę nową i lekką. Mieszkam na trzecim piętrze bez windy więc waga to główny wyznacznik
mój typ na ten momentOj wózków mnóstwo,a jakie piękne są.
w takim razie pójdę do sklepu przez zakupemTen chciałam dla córki,ale na żywo już tak bardzo mi się nie podobał. Kupiłam też bebetto ale wersja podstawowa,szary i dobrze bo teraz Syn