Lekarz mi kazał zrobić.Ja już bym bety nie robila, ja mialam o wiele mniejszą i tez wzrosło 40 % ,juz nie powtarzam bo się tylko niepotrzebnie nakręcamy, ja czekam na wizytę i bety już nie robie
reklama
outofthebox
Fanka BB :)
Jutro mam usg@inga23, To jak na 7 tydzień (końcówkę 7go jednak), to tym bardziej beta bomba, z tego co widzę w necie, to peak hcg wynosi ok 200 tys i może być od 9 do 12 tygodnia Nie masz się czym martwic wg mnie, oczywiscie lekarz wytłumaczy najlepiej, ale koniec koncow liczy się tylko usg
Woczekiwaniu
Dziekuje za odpowiedzNie ma cię na zamkniętej grupie. Musiałyśmy nowa założyć bo tamta się usunęła bo chyba dziewczyna która ja założyła usunęła swoje konto
Woczekiwaniu
Bylam dzis na usg, mialam miec za tydzien ale przyszly wyniki tsh. Jakis czas temu pisalam ze sa ponizej normy, ale teraz to juz jakas przesada, lekarka prawie z krzesla spadla a ja wystraszona dlatego usg jednak bylo dzis. Tsh mj wyszko 132, przy normie do 2,32… dzwonily do labolatoeium czy to moze byc blad, ale twierdza ze nie. Ponowilam dzis badania i czekam na wyniki a dzidzia ma sie dobrze na szcEscie..
TuAga
@Woczekiwaniu coo? A jakie miałaś wyniki ostatnio? Masz chorą tarczycę, bierzesz hormon? No nie wierzę, że to nie jest błąd, przecież Ty przy takim TSH nie byłabyś w stanie funkcjonować normalnie.
Woczekiwaniu
0,069, a dawke mialam 5 x 50 i 2 x 25 euthyroxu.. nie no nikt dzis w to nie wierzyl jormalnir, a ja mialam zawal.. czekam na te wyniki kolejne z niecierpliwoscia..@Woczekiwaniu coo? A jakie miałaś wyniki ostatnio? Masz chorą tarczycę, bierzesz hormon? No nie wierzę, że to nie jest błąd, przecież Ty przy takim TSH nie byłabyś w stanie funkcjonować normalnie.
Paueczka91
Plukanki raczej są bezpieczne, Nie wypijasz przecież tego.z kurkuma i szałwia to trzeba uważać więc ja bym nie ryzykowała..
Niby tak bywa z tsh, ze tarczyca wchodzi w reakcje z hcg i mogą być różne skoki albo w górę albo w dół. U mamyginekolog jest o tym artykuł, najważniejsze przyjmować leki i być pod stała kontrola lekarzaBylam dzis na usg, mialam miec za tydzien ale przyszly wyniki tsh. Jakis czas temu pisalam ze sa ponizej normy, ale teraz to juz jakas przesada, lekarka prawie z krzesla spadla a ja wystraszona dlatego usg jednak bylo dzis. Tsh mj wyszko 132, przy normie do 2,32… dzwonily do labolatoeium czy to moze byc blad, ale twierdza ze nie. Ponowilam dzis badania i czekam na wyniki a dzidzia ma sie dobrze na szcEscie..
TuAga
Kosmos, trzymam kciuki, żeby to była jakaś fatalna pomyłka0,069, a dawke mialam 5 x 50 i 2 x 25 euthyroxu.. nie no nikt dzis w to nie wierzyl jormalnir, a ja mialam zawal.. czekam na te wyniki kolejne z niecierpliwoscia..
Ja za to mam niezłą schizę bo zjadłam truskawkę, która wydawała się ok, mega dokładnie ją umyłam i na końcu poczułam coś gorzkiego. Mega szybko wyplułam i wypłukałam buzię, ale potem oczywiście zobaczyłam, że w opakowaniu były 2 spleśniałe sztuki...i teraz nie wiem czy to była pleśń, czy taki zielony kawałek owoca na końcu Masakra...
reklama
Woczekiwaniu
O kurde, to faktycznie :/ bedzie dobrze, musi byc damy rade!!Kosmos, trzymam kciuki, żeby to była jakaś fatalna pomyłka
Ja za to mam niezłą schizę bo zjadłam truskawkę, która wydawała się ok, mega dokładnie ją umyłam i na końcu poczułam coś gorzkiego. Mega szybko wyplułam i wypłukałam buzię, ale potem oczywiście zobaczyłam, że w opakowaniu były 2 spleśniałe sztuki...i teraz nie wiem czy to była pleśń, czy taki zielony kawałek owoca na końcu Masakra...
Podziel się: