Ja za to mogę spać do bólu na śniadanie jem to co akurat jestem wstanie bez zwymiotowanie czasem tylko herbata i suchą bułka, suchary, ostatnio biszkopty i suche wafle...a dziś śmietanowiec bo wczoraj starsza córka robiła bo miała smaka ...o dziwo wszedł bez problemu hehe na jutro planuje prl-owski hit mojego dzieciństwa blok czekoladowy
reklama
Kinga_89
Fanka BB :)
Polecam syrop z cebuli i czarnego bzuWitam się z Wami o poranku Ja też spać nie mogę, zaraz sobie jakieś zajęcie znajdę Miłej soboty dziewczyny!
Od wczoraj boli mnie gardło i to mnie tylko martwi..
Mama2012/2020/2022
Ja nic nie robie mój z bratem przygotowuje.dlatego ja odwołałam imprezę urodzinową starszej i moja miała być w jednym ..ale nie dam rady gotować ..no nie mogę więc przekładamy o 2-3 tyg. Wtedy zahaczy o urodziny młodszej i będzie 3 w jednym hehe raz i po krzyku
Ja to taki leniwy typ gospodyni.
Mama2012/2020/2022
W ogóle to wywaliłam sobie gdzieś karteczkę gdzie miałam zapisane badania od doktora kiedyś zgubię głowę
outofthebox
Ja chyba zaliczyłam najgorszą noc od lat… Budzialam sie z bólu brzucha osiemset razy, nawet nie wiem, gdzie mnie boli, bo wszędzie oO Do tego mega mdłości. Czuje się, jakbym sie srogo zatruła. Gdzieś w środku nocy nospa chyyyba lekko pomogła, ale dalej nie mogę rozkminić co to jest i co mi się dzieje
Mama2012/2020/2022
No to ja na odwrót z dnia na dzień coraz lepiej prócz tego uczucia pełności po jedzeniu. Chyba przejdę na same zupy.sałatkiJa chyba zaliczyłam najgorszą noc od lat… Budzialam sie z bólu brzucha osiemset razy, nawet nie wiem, gdzie mnie boli, bo wszędzie oO Do tego mega mdłości. Czuje się, jakbym sie srogo zatruła.
outofthebox
Jeśli to zapewni, ze będziesz się czuła dobrze, to totalnie bym tak zrobiła. Ja nawet nie wiem skąd ten ból, nigdy mnie tak brzuch nie bolał… jeśli to jakies rozciąganie macicy, to chyba ktoś mi ją młotem pneumatycznym rozciągaNo to ja na odwrót z dnia na dzień coraz lepiej prócz tego uczucia pełności po jedzeniu. Chyba przejdę na same zupy.sałatki
Cyrknakółkach
Witam się i ja Ja to trochę cierpię przez ten Euthyrox na czczo, bo mój żołądek źle znosi pustkę Ale mam ambitne plany poogarniac sporo rzeczy, byle mdłości nie dręczyły za bardzo.
reklama
Zaskoczona30
Ja jestem wg OM dziś 6t1d,ale na pierwszym USG wg miesiaczki w 5t0d wiek ciazy lekarz określił na 5t5d i nie wiem teraz jak to liczyć. Z tym, ze ja mam nieregularne i krótkie cykle od 21 do 26dni. Na tym pierwszym USG potwierdził się termin owulacji, który ja obstawiałam po moich objawach. Tak czy inaczej 5 dni to nie jest gigantyczna różnica, ale mimo wszystko nie wiem juz sama jak liczyc tygodnie. W piątek mam wizytę wiec zapytam lekarza.Dokladnie tak - dziś 5+6 :+) więc jeszcze kupa czasu jest ktoś tutaj co ja na tak wczesnym etapie ?
Podziel się: