reklama
tak po 35 roku, ale jest tam jeszcze kilka innych przesłanek ..chyba po kilku poronienieniach, jeśli już wcześniej stwierdzono wady u płodu i jeszcze coś ...Na NFZ to chyba po 35 roku życia refundują. A prywatnie to chyba spore koszty.
Mika88
Fanka BB :)
Prawda. Bo to było z funduszu europejskiego. Na nfz dalej są to fakt.Nie prawda ja też że.slaska dostałam skierowanie do Bytomia i zarejestrowała mnie bez problemu na NFZ bo powiedziała że kobieta w ciąży ma ochronę nawed gdy nie ma ubezpieczenia
Cyrknakółkach
Zupełnie się nie przejmuj To nie jajnik, bo jajnik nie jest unerwiony. To więzadła i jest to jak najbardziej normalne. Mam identycznie.Dziewczyny mam pytanie czy czujecie kłucie jajnika. ? Mnie dziś kłuje prawy jajnik i trochę się martwię
Cyrknakółkach
.
Ostatnia edycja:
Mama2012/2020/2022
Ja o dziwo mam na nfz ,mimo że dopiero 33l,ale wg doktora mi się należało bo 4 ciąża,po 2cc i ciąża pozamaciczna.
Z córka płaciłam 450 za pappa
Z córka płaciłam 450 za pappa
o`sophia
ja często czuje taki ból w podbrzuszu jakbym miała dostać @, ale moja mama mowiła ze to zupełnie normalneZupełnie się nie przejmuj To nie jajnik, bo jajnik nie jest unerwiony. To więzadła i jest to jak najbardziej normalne. Mam identycznie.
o`sophia
to prawdaA jeśli chodzi o obniżony nastrój, to miewam podobnie. Do tego mdłości właściwie bez przerwy i człowiek się czuje lekko przeżuty i wypluty. Ale wszystko do przetrwania
najgorzej tylko jak jeszcze pogoda daje w kość, dochodzi ból głowy i człowiek marzy, żeby już być w łóżeczku...
klaudusia21
Ja dziewczyny oszaleję .. drugi dzień nie bolą mnie piersi ogólnie mam wrażenie że nic mi nie jest .. zaczynam się bać i panikować lekko eh
reklama
o`sophia
Kochana nie stresuj się niczym :* może się zdarzyć, że nie będą boleć mnie też tak raz bolą a raz nieJa dziewczyny oszaleję .. drugi dzień nie bolą mnie piersi ogólnie mam wrażenie że nic mi nie jest .. zaczynam się bać i panikować lekko eh
Podziel się: