Ja w 1 ciąży miałam tak spuchnięte giry że z rozmiaru 36 miałam 41Mnie w pierwszej ciąży odrzuciło od kawy ale tylko z rana. I już mi tak zostało. W drugiej ciąży nie mogłam patrzeć na pizzę. Ale to na szczęście minęło. W trzeciej ciąży odrzuciło mnie od mięty i do tej pory nie lubię miętowego smaku.
A z takich ciekawostek pociążowych to po drugiej ciąży zmniejszył mi się rozmiar buta o jeden numer i zaczęły się falować włosy ale tylko z tylu głowy.
reklama
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Niby w niepowikłanej ciąży można ćwiczyć zwłaszcza jeśli kobieta przed była w ruchu tylko ze u ciebie dochodzi otyłość z zasady już jest to ciąża wyższego ryzyka(wiem z doświadczenia,rodziłam pierwsze dziecko z otyłością olbrzymią).Nie przejmuj się ją ważę 110 kg. A byłam w trakcie redukcji z 130 i bum. I teraz nie wiem nie mogę ćwiczyć to co lubię a ćwiczyłam croosfit czyli ciężary.
Pasuje się dobrze skonsultować.
Długie wolne spacery są super.
Teraz doczytałam,że nie możesz ciężarów więc inne alternatywy.
Dostałaś heparyne?
To twoja 3 ciąża to wszystko wiesz, sorry
Ostatnia edycja:
marzycielkaa
Ja tak jak w pierwszej ciazy, nie mogę jeść mięsa. Śmierdzi mi i jakoś też mnie odrzucilo od tłustego, pizzy.. Jak nawet pomyśle to mnie mdli. Widzę, że dużo z was jest po przejściach. U mnie wokoło też co chwile slysze, że jakaś znajoma czy dziewczyna z rodziny ma problemy z utrzymaniem ciazy, szpital, leki na podtrzymanie.. Nie chce się tym nakręcać, ja w pierwszej ciazy, ani w tej teraz nie miałam nigdy żadnego krwawienia.. Aż czuje się jakaś inna dlatego muszę się dystansować, nie wmawiać sobie głupot.. U mnie nadal mdłości, wrażliwość na zapachy, czasem coś zaboli na dole.
klaudusia21
Witam się z wami za mnie okropna noc prawie nic nie spałam.. ten nos mnie wykończy tak mi się zatkały zatoki że ani w jedną ani w drugą a powietrza nosem kompletnie nie dało się złapać od 4 kompletnie nie zmróżyłam oka. Przeczytałam cały Internet jak sobie z tym radzić i będę testować. Już sama nie wiem czy to alergia czy coś z zatokami.. zadzwonię żeby lekarz mi dał skierowanie na wymaz może z nosa boję się że to szkodzi albo zaszkodzi ciąży...
Bo dzisiaj kompletnie się w niej nie czuję.. piersi zmiekly totalnie ,nie bolą ogólnie prócz braku okresu nie dzieję się nic..a wczoraj miałam taką sytuację podczas kichania strasznie zakuł mnie brzuch po prawej stronie i czułam to później jeszcze przez chwilę ale przeszło..
Ja jestem codziennie sama z dwójką od rana do nocy mąż wracaa zwykle po 21 , więc wssytskie obowiązki ogarniam sama.
Bo dzisiaj kompletnie się w niej nie czuję.. piersi zmiekly totalnie ,nie bolą ogólnie prócz braku okresu nie dzieję się nic..a wczoraj miałam taką sytuację podczas kichania strasznie zakuł mnie brzuch po prawej stronie i czułam to później jeszcze przez chwilę ale przeszło..
Ja jestem codziennie sama z dwójką od rana do nocy mąż wracaa zwykle po 21 , więc wssytskie obowiązki ogarniam sama.
EMilkaaa84
Dziewczyny.. U mnie na 90% cp.. beta cały czas skacze między 210 a 260..tego pęcherzyka w macicy już nie ma.. Gin nie widzi nic w jajnikach i jajowód ach, wspominała mi też o zastrzykach, które mogą spowodować że beta zacznie spadać.. Któraś tak miała? W najgorszym wypadku operacja..
Boje sie też, że ten pęcherzyk jak gdzieś jest to może pęknąć przy tak niskiej becie ? Dzisiaj miałam rano lekkie krwawienie.. W piątek miałam betę 239,wczoraj 260 nie wiem czy nie pójdę zrobić dzisiaj.. Strasznie się denerwuje
Boje sie też, że ten pęcherzyk jak gdzieś jest to może pęknąć przy tak niskiej becie ? Dzisiaj miałam rano lekkie krwawienie.. W piątek miałam betę 239,wczoraj 260 nie wiem czy nie pójdę zrobić dzisiaj.. Strasznie się denerwuje
Nie chce Cię dodatkowo martwić ale beta 239 i 260 to przyrost jest minimalny. Dla mnie to na bank nie ma ciąży.Dziewczyny.. U mnie na 90% cp.. beta cały czas skacze między 210 a 260..tego pęcherzyka w macicy już nie ma.. Gin nie widzi nic w jajnikach i jajowód ach, wspominała mi też o zastrzykach, które mogą spowodować że beta zacznie spadać.. Któraś tak miała? W najgorszym wypadku operacja..
EMilkaaa84
Bo to ciąża pozamaciczna.. dopóki beta nie zacznie spadać jestem jak bombaNie chce Cię dodatkowo martwić ale beta 239 i 260 to przyrost jest minimalny. Dla mnie to na bank nie ma ciąży.
No dobrze ale gdzie ona się znajduje skoro nic nie widaćBo to ciąża pozamaciczna.. dopóki beta nie zacznie spadać jestem jak bomba
agulla84
przykro mi kochana tule bardzo mocnoDziewczyny.. U mnie na 90% cp.. beta cały czas skacze między 210 a 260..tego pęcherzyka w macicy już nie ma.. Gin nie widzi nic w jajnikach i jajowód ach, wspominała mi też o zastrzykach, które mogą spowodować że beta zacznie spadać.. Któraś tak miała? W najgorszym wypadku operacja..
reklama
o`sophia
przykro mi kochana mam nadzieję że będzie wszystko dobrzeDziewczyny.. U mnie na 90% cp.. beta cały czas skacze między 210 a 260..tego pęcherzyka w macicy już nie ma.. Gin nie widzi nic w jajnikach i jajowód ach, wspominała mi też o zastrzykach, które mogą spowodować że beta zacznie spadać.. Któraś tak miała? W najgorszym wypadku operacja..
Ja od rana mdłości...mam tylko nadzieję że mnie głowa w pracy nie rozboli i liczę że szybko minie do 17. Zdecydowanie mi lepiej jak jestem w domu
Podziel się: