reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

piszą w necie różne brednie, a skąd człowiek ma wiedzieć co jest prawdą a co przesadą. Tym bardziej że pierwszy raz w ciąży i bardzo bardzo chce nie zaszkodzić. Po to jest forum ( tak myślę 😎) żeby różne zwątpienia rozsiewać. Jestem piąty raz w ciąży a i tak pytam dziewczyn czy to normalne . I nawet 2 razy byłam na szkole rodzenia 🤣 lubię być przygotowana może sobie pójdę trzeci raz a co !! 😃😋Przez te 9 lat sporo się pewnie zmieniło.
Gratuluje piątej ciąży, ja jestem swoją 4 przerażona 🙈 W szkole rodzenia byłam jak byłam w drugiej ciąży. Niestety niezbyt mi się podobało sama sucha teoria i tyle. Nic nowego się tam niestety nie dowiedziałam 😒
Cześć dziewczynki jakie plany na dzisiejszą pochmurna niedzielę?
Ja dzisiaj bez planów. Mąż w pracy, a my w domu codzienne rytuały 🙂 Pogoda niestety nie nastraja do ruszenia się z domu.
U mnie dziś leżando i nadrabianie seriali myślę 🤔 Jutro wizyta, więc pewnie tez stresik.

Ktoś może jeszcze wizytuje jutro? :)
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę ✊✊✊

reklama
reklama
Do góry