reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

Hej 😊 chciałam się przywitać. Dzisiaj zrobiłam test i pokazały się dwie grube krechy. Z OM termin wychodzi na 22 maja. 01 października mam wizytę u lekarza i wtedy wszystko będzie na 100% pewne. To moja 4 ciąża, w domu trzy córki 15 lat, 4 lata i 19 miesięcy. Dwa porody SN i ostatni CC.
gratulacje!! 😍

reklama
Cześć Dziewczyny, witam się nieśmiało i ja. Termin z OM 26.05, dziś dopiero 4+1. Wizytę mam dopiero 12.10 u lekarza, u którego chce ciążę prowadzić, ale chyba pójdę też 5.10 do innego, zeby podejrzeć, czy wszystko ok. Potrzebuję moooorza cierpliwości do tego czasu 🙈 moja pierwsza ciąża ❤️
gratuluję 🎊 😍

Czesc i witajcie 😊 mój termin to 22 maj, dwie kreski zobaczyłam w ubiegłą sobote w terminie spodziewanej miesiaczki. Myślałam że sie nie udało bo robiłam test jakieś 8 dni po współżyciu i był negatywny. Ogólnie nasza pierwsza próba i trafiona tydzien po slubie 😉 wizyte umowilam na 24 wrzesien ale bardzo sie martwie czy wszystko ok. Moja pierwsza ciąża ❤
ale super! Gratki ❤️

Czesc i witajcie 😊 mój termin to 22 maj, dwie kreski zobaczyłam w ubiegłą sobote w terminie spodziewanej miesiaczki. Myślałam że sie nie udało bo robiłam test jakieś 8 dni po współżyciu i był negatywny. Ogólnie nasza pierwsza próba i trafiona tydzien po slubie 😉 wizyte umowilam na 24 wrzesien ale bardzo sie martwie czy wszystko ok. Moja pierwsza ciąża ❤
Super, gratulacje, ze Ślubem i pierwsza próba to u mnie tak samo! Piateczka ! :)

Zadam pytanie bo 300 stron to za duzo zeby szukac, Czy ktoras z was ktora ma juz dziecko miala w tej donoszonej ciazy plamienia mkedzy 6 a 7 tygodniem? Nie implantacyjne bo to nie mozliwe. I wszystko bylo pozniej ok? Brązowe, niewielkie ale z krwią. Dziekuje za odp!
Tak , ja miałam 9/10 tydz. Pobiegłam odrazu do szpitala, z dziudziusiem było wszystko dobrze, natomiast okazało się że mam krwiak na łożysku i to on był przyczyną plamienia. Dostałam nakaz oszczędzania się , odpoczywania i L4

Zadam pytanie bo 300 stron to za duzo zeby szukac, Czy ktoras z was ktora ma juz dziecko miala w tej donoszonej ciazy plamienia mkedzy 6 a 7 tygodniem? Nie implantacyjne bo to nie mozliwe. I wszystko bylo pozniej ok? Brązowe, niewielkie ale z krwią. Dziekuje za odp!
ja nie ale moja przyjaciółka miała żywą krew myślała ,że koniec ale nie . Udało się donosić miała krwiaka

ja nie ale moja przyjaciółka miała żywą krew myślała ,że koniec ale nie . Udało się donosić miała krwiaka
U mnie właśnie w takim terminie zaczęło się plamienie we wszystkich odcieniach czerwieni i brązu. Trwalo do 12-13 tygodnia ponieważ miałam krwiaka na który naciskał powiększający się płód ibraz blokował odpływ krwi - wtedy plamiłam na brązowo, raz nie i wówczas to była czerwień. Obecnie ten blokujący płód ma 12 lat i jest okazem zdrowia.

reklama
Do góry