ja też trzecie dla mnie to już ostatni dzwonek starość nie radośćCzyli u Ciebie to tez bedzie trzecie bobo?
W jakim wieku masz dzieciaczki?
Duzo tu mam w trzeciej ciąży?
reklama
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Mnie dziewczyny łapią wątpliwości czy dobrze zrobiliśmy decydując się na kolejne dziecko to pewnie hormony szaleją.
Szczerze ? Też się wystraszyłam czy dam radę ...takie bezpodstawne leki bo przecież damy radę mam już duże odchowane dziewczyny mogę spać ile chce kiedy chcę no prawie wyskoczyć wszędzie bez problemu ..ale jeśli chcecie trzecie to podjęłaś dobra decyzję ..jak będziesz starsza i przeminie czas kiedy będziesz mogła je mieć to już nie będzie odwrotuMnie dziewczyny łapią wątpliwości czy dobrze zrobiliśmy decydując się na kolejne dziecko to pewnie hormony szaleją.
Hormony szaleją !!
outofthebox
Spoczko, ja się zastanawiam, czy dobrze robię decydując się na pierwsze W tych czasach to nie jestem pewna, czy chciałabym być dzieciakiem/nastolatkąMnie dziewczyny łapią wątpliwości czy dobrze zrobiliśmy decydując się na kolejne dziecko to pewnie hormony szaleją.
Cyrknakółkach
.
Ostatnia edycja:
jesteś najlepszależe i kwiczęSpoczko, ja się zastanawiam, czy dobrze robię decydując się na pierwsze W tych czasach to nie jestem pewna, czy chciałabym być dzieciakiem/nastolatką
klaudusia21
A ja właśnie pierwszy raz w życiu nie mam wątpliwości, wiem że po poprzedniej nieudanej ciąży właśnie tego chciałam, pomimo że miałam ogromne plany na rozkręcenie swojego biznesu to stwierdziłam że jak nie teraz to kiedy? Nigdy nie ma idealnego czasu na zaplanowanie ciąży bo zawszę jest "coś". Mój mąż też bardzo nalegał ,bo marzy mu się córcia stwierdziłam że najwyżej biznesy będę rozkręcać z brzuchem oby tylko samopoczucie dopisywałoSzczerze ? Też się wystraszyłam czy dam radę ...takie bezpodstawne leki bo przecież damy radę mam już duże odchowane dziewczyny mogę spać ile chce kiedy chcę no prawie wyskoczyć wszędzie bez problemu ..ale jeśli chcecie trzecie to podjęłaś dobra decyzję ..jak będziesz starsza i przeminie czas kiedy będziesz mogła je mieć to już nie będzie odwrotu
Hormony szaleją !!
outofthebox
Ja mam problemy z myśleniem za dużo, martwię się o emeryturę od jakiegos 14 r.ż. więc w kwestii przyszłości kolejnego pokolenia myśle 30 lat do przodujesteś najlepszależe i kwiczę
klaudusia21
U mnie też syn 2012Też trzecie.
Syn 2012
Córka 2020
Drugi 2019
reklama
sunflower21
Dziewczyny ja już też po 6+3, jest serduszko, ładnie wygląda, mam brać luteinę 4 razy dziennie, leżeć i odpoczywać Ale jak usłyszałam, że serduszko jest to się rozpłynęłam, nie myślałam, że kiedyś będzie mi dane to zobaczyć Ginka prywatnie ale na badania krwi dała skierowanie do szpitala swojego w Warszawie, co prawda godzina jazdy pociągiem ale może się skusze, kolejna wizyta za 3 tygodnie
Podziel się: