reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

Hej🙂 Cieszę się, że wszystkie wizyty zakończone sukcesem 🙂 Widziałam, że dwie osoby mają prenatalne 5 listopada, dołączam i ja. Fajnie, że będzie nas więcej. Tak w ogóle się zorientowałam, że chyba mało jest osób z drugiej połowy maja. Jakoś tak wychodzi, że tak bardziej kwietniowo-majowo u nas🙂
Jakiś wysyp tego 5.11 prenatalnych 😋
Ja już zaczęłam od dziś smarowanie brzucha 😋 ale tylko dlatego, że koleżanka z pracy przywiozła mi książeczkę z rysunkami od moich przedszkolnych dzieci, bo tęsknią😍♥️ aż się poryczalam hehe co nie podobne do mnie 😎😋hormony i dała mi balsam natłuszczający na brzuch z Bielenda..no to co jak już jest to dawaj !! Zabrałam się za smarowanie 🙂🤣 ciekawe jak długo bo u mnie z systematycznością to różnie 😎

reklama
Hej u mnie dziś 10+7 :) Skończony 11 tydzień:D . Cukier z rana 82. Córka mnie o 5 obudziła i nie śpię już. Nie potrafię usnąć po takiej pobudce. przynajmniej skończyłam malować jedno zamówienie i mogę dziś brać się za drugie :)
Muszę posprzątać dom ,bo taki bałagan mamy , że aż żal mówić. Wrzucę do pralki kilka ubrań i wrzucam na vinted. Wczoraj sprzedałam płaszcz od razu po wystawieniu, więc się rozochociłam :) Nieskromnie się pochwalę moim aniolkiem . Macierzynstwo rozwija :)
Omg ale talent !! Zazdroszczę 😍😍 ja to mam zapłon 😎 dopiero zauważyłam to cudo

Podobno dość często z dziewczynek chłopiec się robi,ale ile w tym prawdy. Jakoś nigdy się nie zastanawiałam nad tym.
Teraz też niby widać było elegancko jednak czekam na potwierdzenie u swojego lekarza,może zasugeruje coś w piątek,chociaż on woli koło 16 sprawdzać.
Ja znam przypadek że na połówkowych ze 100% chłopca zrobiła się dziewczynka 😂 a ciąża prowadzona i prenatalne u tego samego profesora😊

Mi płci na prenatalnych nie podał, ja sama też nie dociekałam, bo byłam przejęta faktem, że serduszko bije, że jest dobrze wszystko, no magia 😍 Ale dziś mi się śniło, że 60% dziewczynka i teraz tym snem będę się kierować bo sama nie mam jakiegoś mocnego przeczucia 😂😂

Mi płci na prenatalnych nie podał, ja sama też nie dociekałam, bo byłam przejęta faktem, że serduszko bije, że jest dobrze wszystko, no magia 😍 Ale dziś mi się śniło, że 60% dziewczynka i teraz tym snem będę się kierować bo sama nie mam jakiegoś mocnego przeczucia 😂😂
Młoda chciałaby siostrzyczkę, sama w sumie też wolałabym dziewczynkę (bo wiem jak to juz obsługiwać), ale mam przeczucie, że będzie chłopak 🤣

W sumie ostatecznie wszystko mi jedno byle zdrowe i donoszone przynajmniej do tego 35-36tc... 🥺

reklama
Mi w pierwszej ciąży jakoś ok 11 tc lekarz powiedział ze chłopak. 12tc na prenatalnych inny powiedział ze pozdrawia kolegę ale nie podziela jego opinii 😅 to na następnej wizycie u swojego miałam już takie zdjęcie pipki ze nie było najmniejszych wątpliwości 😊

Do góry