Oo ja nie odczuwam żeby coś mi było. Może przy 2 mi się zmieni
Ja po tym całym zesłanie femibion umierałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po tym całym zesłanie femibion umierałam
Ona rośnie wolniej o wiele jak ma ponad tysiącDziewczyny w poniedziałek robiłam Betę dała wynik 72042,5 dzis powtórzyłam i jest 87854,1 jak na 7 tydzień według usg to mi się coś za mało widzi
Tak wolniej ale ok 9-12 tygodnia. Na tym etapie raczej powinno być ok 60 %Ona rośnie wolniej o wiele jak ma ponad tysiąc
Ah to już nie wiem . Ja zbadała. Dzień po zrobieniu testu w dniu miesiączki i dwa dni później . Więcej nie badałamTak wolniej ale ok 9-12 tygodnia. Na tym etapie raczej powinno być ok 60 %
Ja już bym bety nie robila, ja mialam o wiele mniejszą i tez wzrosło 40 % ,juz nie powtarzam bo się tylko niepotrzebnie nakręcamy, ja czekam na wizytę i bety już nie robieTak wolniej ale ok 9-12 tygodnia. Na tym etapie raczej powinno być ok 60 %
Nie jest tak Nie znajdziesz badań ile powinna rosnąć, bo ona ma znaczenie tylko na początku. Peak jest ok 9-10 tygodnia, potem przecież nie rośnie w ogóle, bo spada A Ty nie jesteś w 7 tygodniu, tylko już całkiem daleko w 8, prawda? Na logikę patrząc, to jakby ta beta się podwajala co dwa dni, to miałabyś milion bardzo szybkoTak wolniej ale ok 9-12 tygodnia. Na tym etapie raczej powinno być ok 60 %
Nie jest tak Nie znajdziesz badań ile powinna rosnąć, bo ona ma znaczenie tylko na początku. Peak jest ok 9-10 tygodnia, potem przecież nie rośnie w ogóle, bo spada A Ty nie jesteś w 7 tygodniu, tylko już całkiem daleko w 8, prawda? Na logikę patrząc, to jakby ta beta się podwajala co dwa dni, to miałabyś milion bardzo szybko