piszą w necie różne brednie, a skąd człowiek ma wiedzieć co jest prawdą a co przesadą. Tym bardziej że pierwszy raz w ciąży i bardzo bardzo chce nie zaszkodzić. Po to jest forum ( tak myślę ) żeby różne zwątpienia rozsiewać. Jestem piąty raz w ciąży a i tak pytam dziewczyn czy to normalne . I nawet 2 razy byłam na szkole rodzenia lubię być przygotowana może sobie pójdę trzeci raz a co !! Przez te 9 lat sporo się pewnie zmieniło.tak jak napisała @TuAga - jest to moja pierwsza ciąża, nie jestem alfa i omega a zależy mi na tym żeby wszystko było w porządku. Przeczytałam to i owo, więc napisałam tutaj, bo są tu doświadczone mamy, które wiedzą już co jest dobre a co złe. Ja się dopiero uczę. I zaczyna mnie to już przerastać. Mam jakiegoś dołka i znów jestem zestresowana
reklama
Limonkaaa88
Fanka BB :)
Ej szkoła rodzenia jest super! Ja jeśli będę na zwolnieniu bo jeszcze nir wiem jak to u mnie w robocie się rozwiąże to poszłabym do szkoły rodzenia mega chętnie drugi raz, te ćwiczenia super wspominam, rozmowy, nie no, kto nie był to fajna sprawapiszą w necie różne brednie, a skąd człowiek ma wiedzieć co jest prawdą a co przesadą. Tym bardziej że pierwszy raz w ciąży i bardzo bardzo chce nie zaszkodzić. Po to jest forum ( tak myślę ) żeby różne zwątpienia rozsiewać. Jestem piąty raz w ciąży a i tak pytam dziewczyn czy to normalne . I nawet 2 razy byłam na szkole rodzenia lubię być przygotowana może sobie pójdę trzeci raz a co !! Przez te 9 lat sporo się pewnie zmieniło.
agulla84
Cześć dziewczynki jakie plany na dzisiejszą pochmurna niedzielę?
Mama2012/2020/2022
hejCześć dziewczynki jakie plany na dzisiejszą pochmurna niedzielę?
Ogólnie mam leżeć i pachnieć ,ale na 15 muszę iść z synem na pierwsze spotkanie przygotowujące do komunii. Zaczyna się.
outofthebox
U mnie dziś leżando i nadrabianie seriali myślę Jutro wizyta, więc pewnie tez stresik.
Ktoś może jeszcze wizytuje jutro?
u mnie już w czwartek było pierwsze spotkanie..mąż był w kościele w delegacji, bo ja nie byłam w stanie mdłości i zawroty głowyhej
Ogólnie mam leżeć i pachnieć ,ale na 15 muszę iść z synem na pierwsze spotkanie przygotowujące do komunii. Zaczyna się.
Mama2012/2020/2022
Ja jutro nie,ale wtorek.U mnie dziś leżando i nadrabianie seriali myślę Jutro wizyta, więc pewnie tez stresik.
Niestety u mnie nie ma wyjścia,muszę ja,ale czuję się dość.u mnie już w czwartek było pierwsze spotkanie..mąż był w kościele w delegacji, bo ja nie byłam w stanie mdłości i zawroty głowy
sunflower21
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytęU mnie dziś leżando i nadrabianie seriali myślę Jutro wizyta, więc pewnie tez stresik.
U mnie kolejna na nfz 23.09, to już w sumie niedługo
sunflower21
W ogóle dziś zaczynam 7 tydzień, a jak u Was?
reklama
Mama2012/2020/2022
Ja 7+4 wg om.W ogóle dziś zaczynam 7 tydzień, a jak u Was?
Podziel się: