reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Przyznam się do czegoś , zrobiłam dzisiaj rano bhcg, dostałam skierowania na badania od lekarza pierwszego kontaktu morfologia i crp i stwierdziłam ,że skoro już mnie kłują to zapłacę jeszcze sobie za betke.
Najlepsze jest to że już mam wyniki 😱
W środę beta wynosiła 1836, natomiast dzisiaj wynik to 4294 😊
Odrazu poprawił mi się humor, jeszcze powtórzę betke w poniedziałek tak jak kazała ginka i zastanawiam się czy powtarzać progesteron czy dać sobie już spokój 🤔
Naprawdę muszę przestać panikować 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Ja patrząc na przebieg rozwoju swojej trójki to mogę stwierdzić jedno. Jak się wydaje, że już ma się wszystko przerobione i wie się na co się nastawić to można być pewnym że kolejne dziecko zaskoczy czymś innym. Niby ten sam dom, te same geny, takie samo wychowanie, a jednak każde dziecko inne. Inne charaktery, inne czasy rozwoju, inne choroby itd. Aż się boje czym mnie 4 dziecko zaskoczy, bo chyba już wszystkie możliwe rzeczy przerobiłam 🤔

Będąc w drugiej ciąży też się obawiałam. Od kad tylko byłam w ciąży tłumaczyłam córce, że będzie nowy dzidziuś. Dawałam jej tulić się do brzucha , słuchać i mówić. Jak przyjechałam że szpitala bałam Się zazdrosci. Helenka jednak mnie zaskoczyła i była bardzo szczęśliwa. Od kas byłam w domu , dzielilismy się opieką z mężem tak ,że każdego dnia miałam kwadrans czy dwa dla starszej. Nie odczuwam tego tak bardzo. Teraz patrząc na młodszą wie. , że będzie problematyczne, bo to jest mój rzep ;) Starsza nie może mi usiąść na kolanach , bo jest zazdrość. Mimo tego nie mogą bez siebie żyć i to jest najwieksza.nagroda :)

Będąc w drugiej ciąży też się obawiałam. Od kad tylko byłam w ciąży tłumaczyłam córce, że będzie nowy dzidziuś. Dawałam jej tulić się do brzucha , słuchać i mówić. Jak przyjechałam że szpitala bałam Się zazdrosci. Helenka jednak mnie zaskoczyła i była bardzo szczęśliwa. Od kas byłam w domu , dzielilismy się opieką z mężem tak ,że każdego dnia miałam kwadrans czy dwa dla starszej. Nie odczuwam tego tak bardzo. Teraz patrząc na młodszą wie. , że będzie problematyczne, bo to jest mój rzep ;) Starsza nie może mi usiąść na kolanach , bo jest zazdrość. Mimo tego nie mogą bez siebie żyć i to jest najwieksza.nagroda :)
siostrzana miłość jest piękna 😍 😍 😍 wiem coś o tym bo sama mam młodsza siostrę i żyć bez niej bym już nie mogła 😊

reklama
Mamy to 😍😍

Załączniki

• 03ed7b49-8c77-46ee-a88c-54834c53017e.jpg
    03ed7b49-8c77-46ee-a88c-54834c53017e.jpg
    56,7 KB · Wyświetleń: 117
  • 3db4909e-bb29-4372-9944-0dc9d398f681.jpg
    3db4909e-bb29-4372-9944-0dc9d398f681.jpg
    59,6 KB · Wyświetleń: 116
Do góry