agulla84
Fanka BB :)
wszystkiego najlepszegoU mnie dzis 5ta rocznica ślubu jak ten czas leci!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wszystkiego najlepszegoU mnie dzis 5ta rocznica ślubu jak ten czas leci!
Naprawdę muszę przestać panikowaćPrzyznam się do czegoś , zrobiłam dzisiaj rano bhcg, dostałam skierowania na badania od lekarza pierwszego kontaktu morfologia i crp i stwierdziłam ,że skoro już mnie kłują to zapłacę jeszcze sobie za betke.
Najlepsze jest to że już mam wyniki
W środę beta wynosiła 1836, natomiast dzisiaj wynik to 4294
Odrazu poprawił mi się humor, jeszcze powtórzę betke w poniedziałek tak jak kazała ginka i zastanawiam się czy powtarzać progesteron czy dać sobie już spokój
Wszystkiego najlepszego na kolejne lata , my niedawno obchodziliśmy 3 rocznicę ale ślub wzięliśmy dopiero po 10 latach związku zawsze zarzekałam się że nie jest mi papier do szczescia potrzebny no ale nigdy nie mów nigdywszystkiego najlepszego
ekstra! Kolejnych wspólnych lat razem gratulacje i mnóstwo miłościU mnie dzis 5ta rocznica ślubu jak ten czas leci!
to normalne że chcemy żeby wszystko było dobrze itd ja też mam dni, że czasem przesadzam a to dopiero początkiNaprawdę muszę przestać panikować
Wszystkiego najlepszego, kolejnych pięknych lat razemU mnie dzis 5ta rocznica ślubu jak ten czas leci!
siostrzana miłość jest piękna wiem coś o tym bo sama mam młodsza siostrę i żyć bez niej bym już nie mogłaBędąc w drugiej ciąży też się obawiałam. Od kad tylko byłam w ciąży tłumaczyłam córce, że będzie nowy dzidziuś. Dawałam jej tulić się do brzucha , słuchać i mówić. Jak przyjechałam że szpitala bałam Się zazdrosci. Helenka jednak mnie zaskoczyła i była bardzo szczęśliwa. Od kas byłam w domu , dzielilismy się opieką z mężem tak ,że każdego dnia miałam kwadrans czy dwa dla starszej. Nie odczuwam tego tak bardzo. Teraz patrząc na młodszą wie. , że będzie problematyczne, bo to jest mój rzep Starsza nie może mi usiąść na kolanach , bo jest zazdrość. Mimo tego nie mogą bez siebie żyć i to jest najwieksza.nagroda