reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

W ogóle to kiedy będziecie mówić w rodzinie?
Ja teściowej chyba powiem na roczek wnuczki,że zostanie kolejny raz babcia😅😅,ale to jeszcze się zastanawiam. 8 tydzień będzie i tak myślę.
My mamy 19 sierpnia wchodziny u męża brata a wizyta jest 15 wiec będę koniec 7 tyg I zamierzam wtedy poinformować wszystkich bo dzis zamowilam juz koszulkę z napisem dla małego także jeśli wszystko będzie grało to raczej właśnie tego 19 powiemy, bo maz juz dla brata powiedział także wypada poinformować rodziców a reszta znajomych to troszkę później myślę:)

reklama
My mamy 19 sierpnia wchodziny u męża brata a wizyta jest 15 wiec będę koniec 7 tyg I zamierzam wtedy poinformować wszystkich bo dzis zamowilam juz koszulkę z napisem dla małego także jeśli wszystko będzie grało to raczej właśnie tego 19 powiemy, bo maz juz dla brata powiedział także wypada poinformować rodziców a reszta znajomych to troszkę później myślę:)
Musiałam sobie wygooglać co to są wchodziny 😁

Ja myslalam, ze literowka i chodzi o urodziny 😁

jak wszystko bedzie ok na wizycie w sobote to chyba bedziemy juz musieli rodzicom powiedziec, bo nie moge ukrywać faktu, że dalej ‘przechodze detoks i nie napije się z nimi drineczka’. Teraz z okazji odebrania dyplomu mojego brata. 😁
Macie jakieś pomysły czy tak po prostu kawa na ławę - będziecie dziadkami po raz x ?

jak wszystko bedzie ok na wizycie w sobote to chyba bedziemy juz musieli rodzicom powiedziec, bo nie moge ukrywać faktu, że dalej ‘przechodze detoks i nie napije się z nimi drineczka’. Teraz z okazji odebrania dyplomu mojego brata. 😁
Macie jakieś pomysły czy tak po prostu kawa na ławę - będziecie dziadkami po raz x ?
Ja kupuje koszulkę lub Body z napisem starsza siostra i tak puścimy mała, ciekawe kto zauważy 😅 pewnie będziemy pytać czy ma ładna koszulkę 😀

Za pierwszym razem to moim rodzicom powiedziałam następnego dnia po teście bo nie mogłam wytrzymać a teściom ok 8 tyg na święta Bożego Narodzenia przy stole mąż ogłosił, a dziś zamowilam koszulkę z przodu "mam sekret.. " a z tyłu "zostanę starszym bratem" I też myślę ze może być tak że nikt nie zajarzy na początku heheh

reklama
Do góry