reklama
Just.Me:)
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć jeśli można Co prawda nie dam rady doczytać wszystkich wątków od początku, ale przeczytałam kilka stron wcześniej i bardzo miło czytać jak się wspieracie i jak sobie podpowiadacie. Ja jestem obecnie w drugiej ciąży, tzn. właściwie w trzeciej, ale w zeszłym roku poroniłam i dlatego ta ciąża kosztuje mnie mnóstwo stresu mimo, że jestem już w 16 tygodniu to nadal mam mnóstwo obaw i żyję od wizyty od wizyty domyślam się, że są też dziewczyny po stratach- jak sobie radzicie/poradziłyście ze strachem? W ramach kilku słów o mnie to mam cudowną 5-letnią córeczkę i jestem ze Śląska Miłego wieczoru wszystkim
Ostatnia edycja:
Witam, również chciałam dołączyć. Jestem jedną z tych, co "z buta" wchodziła i czytała... i przeżywała razem z Wami. Wielokrotnie chciałam napisać, ale... zawsze mówiłam sobie, że zarejestruję się z komputera, bo z tel. niewygodnie... W końcu się przemogłam, no i jestem Teraz już mogę pisać...
A o mnie... Jestem z Gdańska, jestem tu chyba najstarsza zarówno wiekiem, jak i stażem. Mam już dwie córki i dwóch synów, a teraz czekamy na majową córeczkę - niespodziankę Mam też za sobą niestety dwa poronienia, a poród mojego najmłodszego synka był dramatyczny - najpierw przez kilka godzin walczył o życie, potem jeszcze długo o zdrowie - więc przeżywane tu lęki, strachy, niepewności - są mi aż za dobrze znane. Dlatego tak chętnie tu zagladałam - a teraz też pewnie będę chętnie pisała. Pozdrawiam wszystkie Majowe Mamy
A o mnie... Jestem z Gdańska, jestem tu chyba najstarsza zarówno wiekiem, jak i stażem. Mam już dwie córki i dwóch synów, a teraz czekamy na majową córeczkę - niespodziankę Mam też za sobą niestety dwa poronienia, a poród mojego najmłodszego synka był dramatyczny - najpierw przez kilka godzin walczył o życie, potem jeszcze długo o zdrowie - więc przeżywane tu lęki, strachy, niepewności - są mi aż za dobrze znane. Dlatego tak chętnie tu zagladałam - a teraz też pewnie będę chętnie pisała. Pozdrawiam wszystkie Majowe Mamy
Never_Give_Up
Never_Give_Up
Witaj, w takim razie fajnie, że się ujawniłasWitam, również chciałam dołączyć. Jestem jedną z tych, co "z buta" wchodziła i czytała... i przeżywała razem z Wami. Wielokrotnie chciałam napisać, ale... zawsze mówiłam sobie, że zarejestruję się z komputera, bo z tel. niewygodnie... W końcu się przemogłam, no i jestem Teraz już mogę pisać...
ciociaAsia
Hej Ja raczej sobie średnio radzę, tak jak Ty ciągle kontroluje, myślę, czekam na wizyty.. Staram się jak najmniej czytać w internecie- trochę pomaga Raz lepiej, raz gorzej ale damy radę ❤Cześć Dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć jeśli można Co prawda nie dam rady doczytać wszystkich wątków od początku, ale przeczytałam kilka stron wcześniej i bardzo miło czytać jak się wspieracie i jak sobie podpowiadacie. Ja jestem obecnie w drugiej ciąży, tzn. właściwie w trzeciej, ale w zeszłym roku poroniłam i dlatego ta ciąża kosztuje mnie mnóstwo stresu mimo, że jestem już w 16 tygodniu to nadal mam mnóstwo obaw i żyję od wizyty od wizyty domyślam się, że są też dziewczyny po stratach- jak sobie radzicie/poradziłyście ze strachem? W ramach kilku słów o mnie to mam cudowną 5-letnią córeczkę i jestem ze Śląska Miłego wieczoru wszystkim
Ogólnie nie miałam tego w planach, ale jak nie ma innych chętnych to mogę staram się faktycznie wchodzić regularnie i być na bieżąco@Anczik moze Ty byś zdecydowala sie na bycie drugim moderatorem ?
Staram się wybrać osobe ktora widze ze jest w miarę codziennie i sporo się udziela, jest kilka tu takich osób oczywiście ale ide po alfabecie
Never_Give_Up
Super, bardzo się cieszęOgólnie nie miałam tego w planach, ale jak nie ma innych chętnych to mogę staram się faktycznie wchodzić regularnie i być na bieżąco
_alunia_
To ja ;)
@Just.Me:) ja też jestem ze Śląska
i niestety też jestem po stracie w 14tc, strach jest i podobnie żyję od wizyty do wizyty, ale staram się być dobrej myśli, chociaż czasami to jest trudne
i niestety też jestem po stracie w 14tc, strach jest i podobnie żyję od wizyty do wizyty, ale staram się być dobrej myśli, chociaż czasami to jest trudne
reklama
Just.Me:)
[QUOTE="ciociaAsia, post: 20441395, member: 201
Hej Ja raczej sobie średnio radzę, tak jak Ty ciągle kontroluje, myślę, czekam na wizyty.. Staram się jak najmniej czytać w internecie- trochę pomaga Raz lepiej, raz gorzej ale damy radę ❤
[/QUOTE]
Też staram się nie czytać za dużo w internecie i tak jak napisałaś czasem jest lepiej, czasem gorzej, bardzo staram się jakoś przestawić i myśleć z większym optymizmem o tej ciąży, ale wiadomo różnie to bywa... Wciąż pracuję i dzięki temu mam mniej czasu na roztrząsanie. Tu widzę plus pozostania w pracy póki stan zdrowia na to pozwala
Hej Ja raczej sobie średnio radzę, tak jak Ty ciągle kontroluje, myślę, czekam na wizyty.. Staram się jak najmniej czytać w internecie- trochę pomaga Raz lepiej, raz gorzej ale damy radę ❤
[/QUOTE]
Też staram się nie czytać za dużo w internecie i tak jak napisałaś czasem jest lepiej, czasem gorzej, bardzo staram się jakoś przestawić i myśleć z większym optymizmem o tej ciąży, ale wiadomo różnie to bywa... Wciąż pracuję i dzięki temu mam mniej czasu na roztrząsanie. Tu widzę plus pozostania w pracy póki stan zdrowia na to pozwala