Ja polecam płukanie zatok za pomocą iri.gasin i do picia syrop domowy z czosnku, cytryny i miodu, w razie czego Podobno zwiększenie ilości hormonów ciążowych skutkuje opuchnięciem śluzówki i takie 'zatkanie' nosa jest normalne.Czy któraś ma jakieś sposoby na zapvhane zatoki. I kicham jak zwariowana haha [emoji19] Napenwo to nie na przeziębienie [emoji39]
reklama
Jeanetttte
Fanka BB :)
Czy któraś ma jakieś sposoby na zapvhane zatoki. I kicham jak zwariowana haha [emoji19] Napenwo to nie na przeziębienie [emoji39]
W ciąży to może być normalne przez hormony. Też mam co jakiś czas katar, kicham i leje się wodna wydzielina. Gdy smarkam leci krew, gdy leżę spływa do gardła także niesmacze
Dokładnie :/W ciąży to może być normalne przez hormony. Też mam co jakiś czas katar, kicham i leje się wodna wydzielina. Gdy smarkam leci krew, gdy leżę spływa do gardła także niesmacze
Ale przy zatokach to jest jeszcze specyficzny ból któryś zatok, więc "widzę", że to nie to.
Tylko ze to uciążliwe no i w nocy też potrafi mnie to łapać [emoji23]Ja od trzech miesięcy kicham i smarkam, raz tylko mnie bolała głowa jakby od zatok. Ale się nie przejmuję, bo czytałam że to normalne w ciąży.
Jakoś sobie nie wyobrażam tego iri..gasin myślę że to rączkę boliJa polecam płukanie zatok za pomocą iri.gasin i do picia syrop domowy z czosnku, cytryny i miodu, w razie czego Podobno zwiększenie ilości hormonów ciążowych skutkuje opuchnięciem śluzówki i takie 'zatkanie' nosa jest normalne.
pdem
Zaangażowana w BB
Ja od początku mam uczucie zapchanego nosa i nic z tym nie robie, podobno to norma :/ dziewczyny wczoraj była u gina, na badaniu wszystko ok, na USG sprawdzane przepływy, bo na prenatalnym wyszła fala wsteczna i słuch o niej zaginął bo są prawidłowe Prawdopodobnie jest to chłopczyk, Dr tweirdzi, ze jest pewna ale ja pamiętam historie z moim bratem jak przez pierwsze miesiące chodził na różowo 15 tc ja coraz to spokojniejsza, a dziś widzę delikatne różowe plamienie... no szlag mnie trafi... Czy to może być od badania? Dr nie odpisuje, a ja teoretycznie nie mam innych objawów, żeby panikować tym bardziej, że to nie pierwsze moje plamienie w tej ciąży...
becia.25
Fanka BB :)
Kurcze dopoki lekarz nie odpisze leż, wstawaj tylko do łazienki i odpoczywaj! Daj znać koniecznie co powie lekarz jak już odbierze. A to plamienie jest delikatne? Czy takie większe?Ja od początku mam uczucie zapchanego nosa i nic z tym nie robie, podobno to norma :/ dziewczyny wczoraj była u gina, na badaniu wszystko ok, na USG sprawdzane przepływy, bo na prenatalnym wyszła fala wsteczna i słuch o niej zaginął bo są prawidłowe Prawdopodobnie jest to chłopczyk, Dr tweirdzi, ze jest pewna ale ja pamiętam historie z moim bratem jak przez pierwsze miesiące chodził na różowo 15 tc ja coraz to spokojniejsza, a dziś widzę delikatne różowe plamienie... no szlag mnie trafi... Czy to może być od badania? Dr nie odpisuje, a ja teoretycznie nie mam innych objawów, żeby panikować tym bardziej, że to nie pierwsze moje plamienie w tej ciąży...
Mnie za to dzisiaj coś pobolewa podbrzusze, co jakiś czas czuje przeszywający ból i tez się przejmuje bardzo..
pdem
Zaangażowana w BB
Może Cię to pocieszy bo też tak miewam i wszytsko jest ok, biorę magnez, sporadycznie nospe i odpoczywam. Lekarz mówił, że ból powinien martwić po godzinie od wzięcia leków-jeśli nie przechodzi i się nasila. Ale u mnie pomogą zazwyczaj położenie się. Podobno jest to normalny objaw ciąży i nie powienien nie pokoic - ale wiemy jak to jest. W sumie takie bole mam od 3 tyg wczensiej nic, a nic mnie nie bolało. Co do plamienia to była dosłownie glowka szpilki, dr powiedział, że może być po badaniu ale radził by obserwować.Kurcze dopoki lekarz nie odpisze leż, wstawaj tylko do łazienki i odpoczywaj! Daj znać koniecznie co powie lekarz jak już odbierze. A to plamienie jest delikatne? Czy takie większe?
Mnie za to dzisiaj coś pobolewa podbrzusze, co jakiś czas czuje przeszywający ból i tez się przejmuje bardzo..
reklama
To można nawet nie zauważyć. Ja miałam plamienia 2 dni, ale to po pobraniu cytologii, gin uprzedzał, ale nie mówił, żeby leżeć czy się oszczędzać...Może Cię to pocieszy bo też tak miewam i wszytsko jest ok, biorę magnez, sporadycznie nospe i odpoczywam. Lekarz mówił, że ból powinien martwić po godzinie od wzięcia leków-jeśli nie przechodzi i się nasila. Ale u mnie pomogą zazwyczaj położenie się. Podobno jest to normalny objaw ciąży i nie powienien nie pokoic - ale wiemy jak to jest. W sumie takie bole mam od 3 tyg wczensiej nic, a nic mnie nie bolało. Co do plamienia to była dosłownie glowka szpilki, dr powiedział, że może być po badaniu ale radził by obserwować.