reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Taka pościel możesz zawsze wykorzystać do leżenia jako podkład na łóżko czy cokolwiek
Nam łóżeczko służy do teraz a córka za 2 tyg kończy 2 lata. Mało kiedy spała z nami w łóżku. Ale myślę już w lutym kupić jej łóżko i powoli ją przyzwyczajać a łóżeczko przygotować na rodzeństwo

To się nacieszyłam dobrym samopoczuciem... Od początku ciąży czułam się lepiej niż przed, tylko szybciej się męczyłam i więcej spałam. Teraz kiedy jestem w 9 tygodniu dopiero się zaczęło... Od trzech dni ból głowy, chwilami nie do zniesienia, ciężko mi się staje z łóżka, oczy mnie bolą, niedobrze mi i słabo... Mówiłam, że wszystko jeszcze przede mną. 😂 A tak wogóle coraz bardziej męczą mnie zatkane zatoki. Ma któraś z was ten problem?

Życzę Ci jak najlepiej i wierzę, że faktycznie nic niepokojącego się nie dzieje i wszystko będzie dobrze...ale szczerze mówiąc teoria o krwawieniu z pochwy z nerwów jakoś do mnie nie przemawia, raczej musi być jakiś powód tylko lekarz nie potrafi go znaleźć. Pewnie jest jakiś mały krwiaczek czy torbiel albo jakieś podrażnienie i po prostu tego nie widać. Żeby nie było nie jestem żadną specjalistką, no ale krwawienie z nerwów ?!

O tym samym pomyślałam

To się nacieszyłam dobrym samopoczuciem... Od początku ciąży czułam się lepiej niż przed, tylko szybciej się męczyłam i więcej spałam. Teraz kiedy jestem w 9 tygodniu dopiero się zaczęło... Od trzech dni ból głowy, chwilami nie do zniesienia, ciężko mi się staje z łóżka, oczy mnie bolą, niedobrze mi i słabo... Mówiłam, że wszystko jeszcze przede mną. 😂 A tak wogóle coraz bardziej męczą mnie zatkane zatoki. Ma któraś z was ten problem?
Właśnie ja miewam zatkany nos! Ale ciężko teraz powiedzieć, też jest jesień , zmienna pogoda i nie wiem od czego :/
Ale zaczęłam się stresować , czy coś złego się nie dzieje ze mną, bo zaczęłam mieć białe upławy i piersi przestały mnie boleć :/

reklama
Tak? To ja chyba nie umiem liczyć, miesiączkę miałam 12 września, to na pewno nie maj?
Hej, ja mam taki tok rozumowania, jak zrobione w sierpniu to będzie w maju, a jak we wrzesniu to w czerwcu😂😂😂 ale niech mnie ktos poprawi.🙈 a tak na serio to chyba zalapiesz się już na czerwcowki, bo my tu juz bajnizej chyba 7 plus cos mamy ;) powodzenia!

Do góry