❤ na święta juz bedzie solidna paczka w brzuchuMój akurat nigdy nie był płaski
W drugiej ciąży już szybciej rósł A.teraz To jakiś kosmos. Ale moja bratowa 3 dzieckiem też tak miała. No nic będą wszyscy szybciej wiedzieć
reklama
dadzi
Moderatorka
Ja mam to samo. 4 ciąza to dlatego. Wczoraj sukienka a dzisiaj dresy. Po jutrzejszej wizycie jak będą ok wiadomości kupuje chyba galoty ciążowe. U mnie zaczyna sie 10 tc dzisiaj.A ja juz muszę się z moimi jeansami pożegnać... dzisiaj założyłam jak do przedszkola zawozilam córki to tak mnie brzuch rozbolal że masakra. Dziś 8t i 5d a mi już brzuch urósł to chyba dlatego że to już 3...
Będę mogła się za Mikołaja przebrać❤ na święta juz bedzie solidna paczka w brzuchu
dadzi
Moderatorka
Ja rano tez ok, wstaję i czuje się dobrze. Wstaję przed 7 aby dzieci do szkoły ogarnąć. Ok 10 już zaczyna mnie ścinać. Mam jakieś zawroty głowy, mdli mnie, spać mi się chce, jak jestem glodna to mi niedobrze i tak przez większość dnia. Ogarniam wszystkie rzeczy w domu bo same się nie ogarną ale robię to 10 razy wolniej.Każda inaczej to znosi Ja rano nie mam tak źle zaś od południa już muszę się położyć. Ostatnio jedząc obiad się zmęczyłam więc poszłam spać
Foka_szara
Fanka BB :)
Sorry, ale uważam, że to ciężarna powinna poprosić o przepuszczenie w kolejce, a nie ludzie mają się domyślać lub zgadywać czasami można pomylić osobę z nadwagą z osobą w ciąży i będzie aferaTeraz nas to czeka, nie zapomnę jak w innym markecie jakiś gościu z daleka zobaczył e idę brzuchem to tak trzymał sztywno głowę żeby tylko wyszło że mnie nie zauważył
Ja się jutro na zakupy wybieram i się już za leginsami ciazowymi rozejrze. Teraz wizyte mam.dopiero za 2 tyg.Ja mam to samo. 4 ciąza to dlatego. Wczoraj sukienka a dzisiaj dresy. Po jutrzejszej wizycie jak będą ok wiadomości kupuje chyba galoty ciążowe. U mnie zaczyna sie 10 tc dzisiaj.
DigiDagi
Zaciekawiona BB
Będzie dobrzeJa tez mam wizyte 29.09..i wszystko się okaże..dalej plamie po toalcie..jutro druga beta i zobaczymy...w nocy mnie bardzo brzuch bolał..czuje że po ptakach..
Ja jak pójdę na pobranie krwi to na pewno będę się pchala bez kolejki. Kartę ciazy mam. A nie czuje się na siłach teraz żeby stać tyle czasu w tych kolejkachTak Z innej beczki... byłam z 2 tyg temu na zakupach i w pepco Pani w ciąży zapytała eksedientki czy może poza kolejką bo nawet była tabliczka że kobuety w ciazy bez kolejki, a jakas ok 30 lat kobieta z bulwersem "jakim prawem" to dziewczyna pokazuje okazaly brzuch i tabliczke a babsko za przeproszeniem mowi "kto to widzial, mnie tam nikt w kolence nie przepuszczal i zylam " no az mnie zatrzeslo!
reklama
No wtedy byłam w 8 miesiącu i obcisłe ciuchy miałam więc widać było. Ja się nigdy nie prosiłam jeśli czułam się dobrze to uważałam że mogę postać w kolejce. Mnie ta sytuacja rozbawiła bo widać jak ludzie unikają tego wpuszczania kobiet w ciazy, a szczególnie ludzie starsi.Sorry, ale uważam, że to ciężarna powinna poprosić o przepuszczenie w kolejce, a nie ludzie mają się domyślać lub zgadywać czasami można pomylić osobę z nadwagą z osobą w ciąży i będzie afera