reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Ta niska beta mnie lekko wystraszyła, ale no jeśli była robiona na bardzo wczesnym etapie to mogła wyjść taka niska. Nie wiem chyba źle mi zrobiło to, ze ciagle czytam tutaj o poronieniach. Nie zdawałam sobie sprawy, ze to się dzieje tak często 😭 to moja pierwsza ciąża i nawet nie wiem czy się cieszyć. Po wizycie chce powiedzieć rodzicom ale tez się np.tego obawiam czy to nie za wczesna radość. A z drugiej strony i tak ciężko będzie mi milczeć przez te 2 tygodnie.
Ja nie robiłam bety wcale. Tylko 3 testy bo byłam w szoku że pierwszy aż tak pozytywny. I czekałam do wizyty:)

reklama
Moja beta dziś wynosi 3040 A dokładnie tydzień temu 175. Także średni przyrost wyliczyło mi na 150 %. Teraz mogę spokojnie czekać :) A glukoze mam w normie bo 5,2 co prawda bliżej górnej granicy więc pewnie dla samej siebie powinnam przystopować ze słodkim

Moja beta dziś wynosi 3040 A dokładnie tydzień temu 175. Także średni przyrost wyliczyło mi na 150 %. Teraz mogę spokojnie czekać :) A glukoze mam w normie bo 5,2 co prawda bliżej górnej granicy więc pewnie dla samej siebie powinnam przystopować ze słodkim

U mnie tak rośnie ❤️
4t0d 200
4t2d 485
4t4d 1036
5t1d 5210 to wynik z wczoraj

Ostatnia edycja:
Ja się zastanawialam czy że mną jest coś nie tak że się tak dobrze czułam przez ostatnich parę dni. Wczoraj czar prysl i czułam.sie fatalnie tylko bym leżała i nic więcej. Dziś już też na szczęście jest dobrze😊
Ja Z badań zrobię to co mi lekarz na razie zaznaczył A to badanie jaki ma skrót? Ale raczej nie mam tego na liście
Nie, nie ma wlasnie. Ale oczywiście nakrecilam się na forum i teraz boje się, ze mam coś albo w ogole cos jest nie tak🙈 ten skrot to chyba cmv. Ale moze bede toxo i rozyczke zrobie jak lekqrz da mi skierowanie, a cytomegalusa i tak nie ma lekarstwa ;/ pojde tylko zrobie tarczycowe przed wizyta u endo.

Nie, nie ma wlasnie. Ale oczywiście nakrecilam się na forum i teraz boje się, ze mam coś albo w ogole cos jest nie tak🙈 ten skrot to chyba cmv. Ale moze bede toxo i rozyczke zrobie jak lekqrz da mi skierowanie, a cytomegalusa i tak nie ma lekarstwa ;/ pojde tylko zrobie tarczycowe przed wizyta u endo.
Ja się zapisalam wczoraj na badania na przyszły tyś a dziś zobaczyłam ogłoszenie że mój ośrodek zamknięty bo mieli pacjenta koroną... mam nadzieję że zacznie działać do przyszłego czwartku, bo u mnie jest naprawdę tanio i nie chciałabym przepłacać jak nie muszę

Dziewczyny u mnie wyglada tak 21 342,22 a beta z dzisiaj 734,41. Tylko zastanawiam się ,bo mam wynik prolaktyny 17,83 i zastanawiam się czy jest ok

reklama
Do góry