Ania95
Fanka BB :)
Mnie też od południa brzuch pobolewaU mnie dzisiaj dramat
tak mi niedobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też od południa brzuch pobolewaU mnie dzisiaj dramat
tak mi niedobrze
Cudownie wieściHej dziewczyny jestem po usg wlasnie i jeden pecherzyk sie wchlonal ale drugi jest ma 1.5cm 8tydz i serduszko bije jak dzwon przeszczesliwa jestem.
Mi tez dzisiaj slabo i niedobrzeU mnie dzisiaj dramat
tak mi niedobrze
Mam pakiet podstawowy. Mąż w pracy wziął taki rodzinny. I mamy bardzo dużo usług medycznych za darmo. Badania w ciąży, te podstawowe są w pakiecie. Polecam dziewczyny, jak macie taką możliwość w pracy np wykupić. Bardzo nam się to sprawdza, a przy dzieciach must have moim zdaniem. Jak chore nie ma problemu z wizytą, moge zamówić wizytę domową i lekarz jest tego samego dnia. Dwa lata temu leczyłam zęby. Wykupiłam dodatkowy pakiet za 120 zł, fakt trzeba było wykupić na rok ale patrząc ile kosztuje jedba wizyta też mi się to opaciło. Do dentysty chodziłam raz w miesiącu przez ok 7 miesięcy. Wstawiłam sobie koronkę, wszytsko poleczone.
Ja dzisiaj śpię i jemMi tez dzisiaj slabo i niedobrze
Ja też byłam z synem na spacerze 2h. Ale jak wróciłam to poszłam spaćJa dzisiaj śpię i jem