I to był traf 2 dni przed owulacja i wtedy też podobno jest szansa na dziewczynke więc jest duża szansa. ZobaczymyKtóry teraz tysz
Sprawdzimy za kilka tygodni czy się zgodzi z usg ☺
reklama
Aż jestem ciekawa jak to u Nas będzie. Czy wi3cej się sprawdzi czy raczej nie. Wiadomo.najwazniejsze żeby zdrowe.bylo ale nie obrazę.sie jak.bedzie syn ale moje córki wolą siostrąKtóry teraz tysz
Sprawdzimy za kilka tygodni czy się zgodzi z usg ☺
Mania2107
Zaciekawiona BB
Ja nawet nie wiem kiedy miałam owulacje , ostatnia miesiączke mialam 1 czerwca , a zaszlam w ciążę gdzieś w połowie sierpniaI to był traf 2 dni przed owulacja i wtedy też podobno jest szansa na dziewczynke więc jest duża szansa. Zobaczymy
Mania2107
Zaciekawiona BB
Ja też się nie obraziła bym na córkę mój starszy syn tez chce brataAż jestem ciekawa jak to u Nas będzie. Czy wi3cej się sprawdzi czy raczej nie. Wiadomo.najwazniejsze żeby zdrowe.bylo ale nie obrazę.sie jak.bedzie syn ale moje córki wolą siostrą
Z_zaskoczenia
Fanka BB :)
No to też nieźle pokomlikowane z tym okresem miałaśJa nawet nie wiem kiedy miałam owulacje , ostatnia miesiączke mialam 1 czerwca , a zaszlam w ciążę gdzieś w połowie sierpnia
dadzi
Moderatorka
No przed owu na dziewuszkę.I to był traf 2 dni przed owulacja i wtedy też podobno jest szansa na dziewczynke więc jest duża szansa. Zobaczymy
My jak staraliśmy się o dzieci to tak się bałam ze zaraz skończy się owu i dni płodne ze zaczynaliśmy już przed owu. No i mam 3 córki. Teraz było po owu, tzn tak mi się wydaje. Nie obserwowałam swojego cyklu jak postało Nowe bejbi więc trudno powiedzieć, ale wg moich obliczen już było ze dwa dni po owu. Ostatni dzień plodny... Nieźle hahaha
Mania2107
Zaciekawiona BB
Miałam nieregularne miesiaczki , brałam luteine na unormowanie miesiaczki . Od stycznia po braniu tabletek mialam co 28 dni , później znowu się zaczęły miesiączki nieregularne... A ze ostatni okres mieliśmy ciężki i nerwowy to tez zwalalam na to brak miesiĄczki. W połowie sierpnia piersi mnie bolały wiec postanowiłam zrobić test i wyszla jasna kreseczka ... Więc jak pomyślałam od czerwca do sierpnia trochę minęło ale kreska jasna, poszlam do lekarza a tam nic nie było... A jeszcze najlepsze to ze mój mąż za granicą pracuje ale pod koniec lipca był w Polsce to chyba wtedy musialam mieć dni płodneNo to też nieźle pokomlikowane z tym okresem miałaś
reklama
Z_zaskoczenia
Fanka BB :)
Z pierwszym staraliśmy się 3lata żeby wyszło. Też miałam nieregularny okres. Brałam duphaston . Jak miałam tabletki miałam okres a jak miałam je odstawić na jakiś czas okres znikał. I w końcu w lutym kończyłam ostatnie opakowanie i udało się. A teraz to szok że dwie kreski. Okres miałam 30kwietnia . Pod koniec sierpnia na kontroli powiedział tylko "tu jest gotowy pęcherzyk ale do miesiąca będzie okres" i tu w pon 2krechyMiałam nieregularne miesiaczki , brałam luteine na unormowanie miesiaczki . Od stycznia po braniu tabletek mialam co 28 dni , później znowu się zaczęły miesiączki nieregularne... A ze ostatni okres mieliśmy ciężki i nerwowy to tez zwalalam na to brak miesiĄczki. W połowie sierpnia piersi mnie bolały wiec postanowiłam zrobić test i wyszla jasna kreseczka ... Więc jak pomyślałam od czerwca do sierpnia trochę minęło ale kreska jasna, poszlam do lekarza a tam nic nie było... A jeszcze najlepsze to ze mój mąż za granicą pracuje ale pod koniec lipca był w Polsce to chyba wtedy musialam mieć dni płodne