reklama
Navi
Fanka BB :)
Niby w normie, 178% przyrost dwu dniowy.A może faktycznie bliźniaki??
Ciekawe jak ten dzisiejszy wynik. A w kalkulatorze jak to wychodzi?
Sprawdziłam teraz w internecie, chociaż wiadomo, że wszystko może się zmienić za kilka miesięcy. W Poznaniu ponoć można rodzić w 4 szpitalach, sprawdziłam 3 i są dopuszczone porody rodzinne z zachowaniem środków ostrożności. Mój mąż twierdzi, że przebierze się za lekarza, jeżeli faktycznie będzie wprowadzony zakaz. Na razie czekamy na rozwój sytuacji, na szczęście jeszcze dużo czasu do majaOooo nawet nie wiedziałam, że przywrócili porody rodzinne. Chociaż jak teraz o tym myślę to u mnie w szpitalu nie ma na pewno ani porodów rodzinnych ani odwiedzin w szpitalu po porodzie. Siostra rodzi w listopadzie i jej powiedzieli, że raczej się to do wtedy nie zmieni. Ale fakt mam nadzieję, że do maja będzie lepiej.... a u Was na pewno można??? Myślałam, że dla takich rzeczy powinny być jakieś wytyczne ogólnopolskie a nie, że każdy szpital sam sobie decyduje.
Raszeja: Link do: Informacje dla Pacjentów – Szpital Miejski im. Franciszka Raszei w Poznaniu
Polna: http://www.gpsk.am.poznan.pl/upload/files/Komunikat_porody_rodzinne_04.09.2020.pdf
Święta Rodzina: Link do: Porody rodzinne w Szpitalu Św. Rodziny - od 15.07.2020 r. bez testu PCR w kierunku COVID-19 - SZOZ Strona główna
Mimi1987
No widzisz, to wszystko okNiby w normie, 178% przyrost dwu dniowy.
Może wpisz swoje daty badań i wartości w kalkulator, tam wychodzi Link do: Kalkulator beta HCG | Plodnosc.plNiby w normie, 178% przyrost dwu dniowy.
Tam można wygenerować taki fajny wykres z dopuszczalnymi wartosciami.
Mimi1987
W Raszei jakoś na dniach pozwolili mam nadzieję, że do maja nie zmienią decyzji, bo bardzo chciałabym rodzić właśnie tamSprawdziłam teraz w internecie, chociaż wiadomo, że wszystko może się zmienić za kilka miesięcy. W Poznaniu ponoć można rodzić w 4 szpitalach, sprawdziłam 3 i są dopuszczone porody rodzinne z zachowaniem środków ostrożności. Mój mąż twierdzi, że przebierze się za lekarza, jeżeli faktycznie będzie wprowadzony zakaz. Na razie czekamy na rozwój sytuacji, na szczęście jeszcze dużo czasu do maja
Raszeja: Link do: Informacje dla Pacjentów – Szpital Miejski im. Franciszka Raszei w Poznaniu
Polna: http://www.gpsk.am.poznan.pl/upload/files/Komunikat_porody_rodzinne_04.09.2020.pdf
Święta Rodzina: Link do: Porody rodzinne w Szpitalu Św. Rodziny - od 15.07.2020 r. bez testu PCR w kierunku COVID-19 - SZOZ Strona główna
Navi
Może wpisz swoje daty badań i wartości w kalkulator, tam wychodzi Link do: Kalkulator beta HCG | Plodnosc.pl
Tam można wygenerować taki fajny wykres z dopuszczalnymi wartosciami.
Załączniki
Ja też bym tam chciała, bo już tam byłam rok temu na łyżeczkowaniu i na kilku wizytach na IP. Kojarzę kilka osób stamtąd, m.in. byłego ginekologa xd i pielęgniarki z jego gabinetu. Poza tym szpital ma super lokalizację.W Raszei jakoś na dniach pozwolili mam nadzieję, że do maja nie zmienią decyzji, bo bardzo chciałabym rodzić właśnie tam
reklama
Nesbitt33
Też tak pomyślałam że bliźniakiWedług mnie przyrost niższy niż 53% w ciągu 48 h jest zły, a wysoki jest raczej dobry. Może bliźniaki. A te 53% to czytalam w jakimś artykule ginekologicznym.