reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Cześć Dziewczyny :) czy mogę nieśmiało do Was dołączyć ?? Wyglada na to, że jeśli wszystko pójdzie Ok to około 10 maja będę mamą. Jestem na etapie dwóch pozytywnych testów, w poniedziałek umawiam się na wizytę. Kreski jeszcze bladiochy, ale myśle, ze chyba można już je spokojnie dostrzec ;)

Jestem już w domu. Lekarz nie znalazł jeszcze zarodka, mówił, że może coś tam widzi ale nie jest pewien. Na razie akurat o tym nie myślę. Teraz najważniejsze, żeby nie krwawic. Lekarz mówił, że albo się utrzyma ciąża albo poroni. W sumie to wiedzialam[emoji85] luteina 2×2 dziennie dopochwowo. Jak nie zaczne krwawic czy plamic mocniej to wizyta 22 lipca. Zobaczymy też czy w ogóle się ciąża rozwija. Beta natomiast rośnie. A i witam wszystkie nowe przyszłe majowe mamy[emoji7][emoji7]
Super jeśli beta przerasta! Ja też od początku plamie A jestem po 1 poronieniu. Myśli ciągle czarne. Może to nadzerka krwawi? Kurde nie wiem
Hej dziewczyny,

ja mam 33 lata i 6-letniego syna teraz druga ciąża :)
odebrałam wyniki bety tydzień temu 394 po tygodniu przyrost do 7986 więc jestem spokojniejsza w najbliższy wtorek Gin i USG.
Ja powiedziałam pracodawcy, że będę chodzić ile się da do pracy ze względu na to, że mało nas w zespole do tego dwie moje koleżanki starają się o dzieci i one pewnie od razu na l4 pojda. Chociaz przez charakter mojej pracy sporą częśc moich dotychczasowych obowiązków musiały przejąc inne osoby.
Witamy witamy [emoji847]

reklama
Połóż się, odpocznij... A gdyby się nasilił ból lub plamienie to jedź na IP. Oby przeszło.. 😟
Ból powoli ustępuje staram się nie myśleć negatywnie.

Brązowe plamienie o niczym jeszcze nie świadczy. W pierwszej ciąży miałam, od razu poszłam do ginekologa przepisał mi duphaston i było ok. Trzymaj się
Brunatna wydzielina z takim czymś białym jakby błona... Człek w życiu wiele widział ale takie coś pierwszy raz na oczy. Moja pierwsza ciąża więc bardzo się wystraszyłam 😔

Do góry