Szałwia88
Fanka BB :)
Tak już po wizycie duży pęcherzyk serce jeszcze nie bije zarodek jakies 2mm z usg 5 i 5 termin na 7.05 wizyta za miesiąc.Daj znać co u Ciebie. Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak już po wizycie duży pęcherzyk serce jeszcze nie bije zarodek jakies 2mm z usg 5 i 5 termin na 7.05 wizyta za miesiąc.Daj znać co u Ciebie. Trzymam kciuki
Ja robiłam w ciąży kanałowo zęba wyszłam kupę kasy a rok później musiałam to wyrwać chirurgicznie i następna kasa...Kurde ale jestem.zla. w czerwcu i lipcu chodziłam do dentysty żeby zrobić porządek z zębami. 6 leczona normalnie, 7 kanalowo. I coś mnie tam zaczyna boleć.jak jem czasami. No załamie się chyba.... Juz nie mówiąc o kasie ile mnie to kosztowało to jeszcze teraz nerwy bo niby w 1 trymestrze lepeij nie robić w znieczuleniu
No ja jeśli będzie dalej tak pobolewal to wyrwe. Juz teraz myślałam wyrwać ale wszyscy mnie namawiali że swój ząb to swój. Dotrzymam do 2 trymestruJa robiłam w ciąży kanałowo zęba wyszłam kupę kasy a rok później musiałam to wyrwać chirurgicznie i następna kasa...
Pięknie gratuluję serduszka!!Jeszcze nie wiem czy będę kwietniowa czy majowa, więc piszę i tu.
6+3
Jest serduszko nie dostałam jeszcze terminu porodu, na razie kartę ciąży
Na badaniu było widać lepiej niż na zdjęciu, tutaj praktycznie dziecka nie widać (oni normalnie zdjęć na wizycie ginekologicznej nie drukują, tylko typowo na usg), to okrągłe to chyba ciałko żółte, po prawej dzidziuś ale na zdjęciu nie widać Przytyłam niecały kg w 2 tyg, ogółem spodni nie noszę ale w spódnicach w talii mi ciaśniej. Też tak macie? Zobacz załącznik 1173283
Tulam....Ja pewnie się będę żegnać. Był pecherzyk z całkiem żółtym, dostalam duphaston, dużo odpoczywać. Nie zdążyłam tego wcielić. Krwawie
Ja pewnie się będę żegnać. Był pecherzyk z całkiem żółtym, dostalam duphaston, dużo odpoczywać. Nie zdążyłam tego wcielić. Krwawie[emoji24][emoji24][emoji24]