Czekamy na dobre wieści!Ktoś miał razem dzisiaj że mną wizytę? Ja mam przed 16.
reklama
modesty
Fanka BB :)
Jeszcze nie wiem czy będę kwietniowa czy majowa, więc piszę i tu.
6+3
Jest serduszko nie dostałam jeszcze terminu porodu, na razie kartę ciąży
Na badaniu było widać lepiej niż na zdjęciu, tutaj praktycznie dziecka nie widać (oni normalnie zdjęć na wizycie ginekologicznej nie drukują, tylko typowo na usg), to okrągłe to chyba ciałko żółte, po prawej dzidziuś ale na zdjęciu nie widać Przytyłam niecały kg w 2 tyg, ogółem spodni nie noszę ale w spódnicach w talii mi ciaśniej. Też tak macie?
6+3
Jest serduszko nie dostałam jeszcze terminu porodu, na razie kartę ciąży
Na badaniu było widać lepiej niż na zdjęciu, tutaj praktycznie dziecka nie widać (oni normalnie zdjęć na wizycie ginekologicznej nie drukują, tylko typowo na usg), to okrągłe to chyba ciałko żółte, po prawej dzidziuś ale na zdjęciu nie widać Przytyłam niecały kg w 2 tyg, ogółem spodni nie noszę ale w spódnicach w talii mi ciaśniej. Też tak macie?
Agnieszka19m
Tak.jestem.ciekawa czy będę mieć nowy okres zasiłku jeśli już w maju byłam na l4 ciążowym, po poronieniu byłam dalej ale już bez kodu BA chodzi o ciążę czy o coś innego?
modesty
Ale od maja cały czas jesteś?Tak.jestem.ciekawa czy będę mieć nowy okres zasiłku jeśli już w maju byłam na l4 ciążowym, po poronieniu byłam dalej ale już bez kodu B
Agnieszka19m
Od 12 mają do 2 czerwca z kodem B. Potem.normalne L4 ,medycyna pracy, 3 tyg urlopu i teraz nie wiem co.robic bo mam jeszcze.kilka dni urlopu. Czy L4 z kodem B mi się będzie liczyć od nowa. Nie wiem co robić bo pracuje z chemikaliami
Jeanetttte
Ktoś miał razem dzisiaj że mną wizytę? Ja mam przed 16.
Ja miałam dzisiaj
Szałwia88
Nom i co się nie chwalisz?Ja miałam dzisiaj
Jeanetttte
A więc tak.
Termin mam na 09.05.2021r.
Przepisał mi leki i mam brać luteinę, a później duphaston. Dostałam karteczkę z badaniami, które muszę zrobić. Za dwa tygodnie kolejna wizyta.
Wg miesiączki mam 5t2d więc powiedział, że raczej nic nie będzie widać ale suprise - było serduszko
Termin mam na 09.05.2021r.
Przepisał mi leki i mam brać luteinę, a później duphaston. Dostałam karteczkę z badaniami, które muszę zrobić. Za dwa tygodnie kolejna wizyta.
Wg miesiączki mam 5t2d więc powiedział, że raczej nic nie będzie widać ale suprise - było serduszko
reklama
Chce_byc_mama_wielu
Ja mam o 15 45. Ale chyba umrę ze stresu, choć u mnie wczesnie a tym bardziej gdzie do serduszka. Mnie strasznie te plamienia martwią:/Ktoś miał razem dzisiaj że mną wizytę? Ja mam przed 16.