No ja niestety zaraz za starania się wzięłam to już nie jeździłam po lekarzach. Oczyszczam ja jak mogę ale jest taka.tlusta teraz że masakra. A może macie dziewczyny właśnie jakieś sprawdzone kosmetyki na taką.problematyczna skórę? Ja wstyd się przyznać ale jakoś nigdy nie mocno o twarz nie dbalam. Krem jak kupię to użyje tydzień i leży w szufladzieMialam identycznie - przy tabletkach anty cera mi sie piekna zrobila, po odstawieniu taki tradzik jakiego nigdy nie mialam... Skonczylo sie na antybiotyku i masciach, bo nie moglam sobie z tym poradzic...
reklama
Mimi1987
Fanka BB :)
Ja właśnie kremów nie używam, bo zawsze mi po nich syfki wychodzą . Ale doradzono mi kiedyś abym do zmywania uzywala mleczka do demakijazu i potem toniku. Byle nie plynu micelarnego. I u mnie daje to efekt poki co, ale wszystko zalezy od rodzaju cery.No ja niestety zaraz za starania się wzięłam to już nie jeździłam po lekarzach. Oczyszczam ja jak mogę ale jest taka.tlusta teraz że masakra. A może macie dziewczyny właśnie jakieś sprawdzone kosmetyki na taką.problematyczna skórę? Ja wstyd się przyznać ale jakoś nigdy nie mocno o twarz nie dbalam. Krem jak kupię to użyje tydzień i leży w szufladzie
Też mi się wydawalo że kremy jeszcze pogarszają ale jestem laik tym temacie. Z mleczkiem muszę spróbować bo ja zawsze płyn modelarzy używam..Ja właśnie kremów nie używam, bo zawsze mi po nich syfki wychodzą . Ale doradzono mi kiedyś abym do zmywania uzywala mleczka do demakijazu i potem toniku. Byle nie plynu micelarnego. I u mnie daje to efekt poki co, ale wszystko zalezy od rodzaju cery.
Chce_byc_mama_wielu
Boję się coś. W tamtym roku odwazylam sie jechac na weeknd w tatry, potem jakos nialam szpital z krwawieniem, ale potem znowu pojechałam do rymanowa (a z Wrocławia to daleko) i jeszcze gdzieś a w 10 tyg pojechaliśmy na męża wyścig rowerowy tylko nie pamietam gdzie dokładnie, a po wyscigu ruszylismy do Włoch i Austrii w Alpy. Ja oczywiście po gorach nie chodziłam. Myślę, ze sam wyjazd mi raczej nie zaszkodzi i moze pojadę jednak w ten piatek ale juz nie na 10 dni a na 4Czemu zrezygnowałas?
Chce_byc_mama_wielu
Mam dzisiaj lekarza ze względu na tą różową wydzieline. Dalej ją mam. Bardzo się stresuje, choć ciągle powtarzam sobie, że co ma być to będzie.
Ja też w nocy, co już prawie zasypialam to musiałam wstać do toalety i tak chyba do 1 w nocyJa też ciągle walczę z trądzikiem, lepsze lub gorsze okresy były ale teraz mnie strasznie wysypało!
Do tego w nocy chyba z 5razy byłam w toalecie.
Wizyta 5t+6 będzie. Zobaczymy czy coś będzie widać. Dużo nas będzie na wizycie w tym czasie
Po poronieniu wróciłam do starego lekarza, który jest starszy, ale jest tez położnikiem i jednym z najbardziej znanych ginekologów w mieście. W ogóle mnie nie pamiętał i zapytał tylko kiedy była ostatnia miesiączka, a ja: 3 miesiące temu, to trochę się przejął i nawet zaczął wertować kartę pacjenta Później wróciłam z wynikami badań, ktore robiłam na własną rękę, było tego kilka kartek. Zalecił wizytę w poradni genetycznej, gdzie wizyta kosztuje 400 zł strasznie się wściekałam i zaczęłam szukać w internecie rozwiązania. Postanowiłam umowic się do invimedu. Lekarz bardzo miły, dodatkowo w moim wieku (29-30 lat), pamięta sprawę i zgodził się nas prowadzić. Wizyta 20 złotych tańsza niż u poprzedniego ... bardzo polecam.Zazdroszczę wam, że macie "swoich" lekarzy, a ja muszę szukać kogoś nowego. Moja była pani doktor to tylko kasę umie liczyć i nawet przed wizytą nie przeczyta co jest w historii choroby więc muszę teraz szukać kogoś nowego, bo już mi za bardzo ciśnienie podnosi. Mam wrażenie, że u mnie więc mieście lekarze ginekolodzy większość to konowały (opowieści koleżanek) Szukałyście w Internecie czy ktoś wam polecił danego lekarza?
Agnieszka19m
Zna się któraś na prawie pracy bo jestem.zielona
reklama
modesty
A chodzi o ciążę czy o coś innego?Zna się któraś na prawie pracy bo jestem.zielona