Jeanetttte
Fanka BB :)
W moje urodziny ja jutro zadzwonię się umówić jakoś do mnie nie dociera że to prawda...
Oj do mnie tak samo. Nigdy nie widziałam na oczy pozytywnego testu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W moje urodziny ja jutro zadzwonię się umówić jakoś do mnie nie dociera że to prawda...
To 1 ciąża? Ja w ostatnich 3 miesiącach zrobiłam 8 testów dopiero ostatnie 2 były pozytywne. W 1 ciąży zrobiłam jeden jedyny test i starczyło nie miałam takiej manii.Oj do mnie tak samo. Nigdy nie widziałam na oczy pozytywnego testu
To 1 ciąża? Ja w ostatnich 3 miesiącach zrobiłam 8 testów dopiero ostatnie 2 były pozytywne. W 1 ciąży zrobiłam jeden jedyny test i starczyło nie miałam takiej manii.
Ja bym bym.bardzo chciala tu trafić. Zobaczymy jak jutro wyjdzie beta. Jestem pełna obaw eh
Super! A który masz tydz? Mi nie zmierzył, ale też jest pęcherzyk mialam też przyjść za dwa tyg, ale mnie nie będzie i idę za trzy. To będzie szkodzić, że tak późno?Ja już też po, mój pęcherzyk ma 11mm 
Następna wizyta za 2tyg
Ja na razie kupilam pregna coś tam, ale dla starajacych się a i keszcze biore kwas dha 600mg. Będę zamawiać prenatal uno, taniej przez neta Lekarz sam mówił o witaminach, bo karmię nadal piersią.Jakie witaminy przyjmujecie? Ja cały czas podczas starań brałam kwas foliowy 5mg Hasco. Teraz zastanawiałam się czy nie zacząć brać czegoś bardziej treściwego tj. kwas foliowy + witaminy. Polecacie coś?
Najlepiej taki, jaki w składzie ma aktywną formęDzisiaj powtorzylam test, krecha widoczna od razu, jutro na będę pójdę A do lekarza chyba 9. Muszę pamiętać by kupić kwas foliowy, polecacie jakiś?