katarzyna86
Fanka BB :)
Jeżeli chodzi o wózek to wybieram między Inglesina aptica XT a peg perego seria book, tylko chcemy kupić cały zestaw łącznie z fotelikiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas wciąż walka z myślMai czy cybex balios s czy twist eezy 2+ ze względu na to, ze jest mały
Ja się stresuję głównie przed badaniami (tydzień przed) ale pewnie tak jak większość mam świadomość, że badania to jedno a urodzenie zdrowego dziecka to drugie. Odetchnę dopiero po porodzie. Inna sprawa, że faceci nie rozumieją naszego stresu też słyszę przed badaniami, żebym o głupotach nie myślała. A weź i nie myślDziewczyny jakie jest wasze nastawienie do badań prenatalnych i USG? Mnie bardzo te badania stresują, mąż mówi, że przesadzam i coś wykracze. Czy wy macie takie przeświadczenie, że wszystko będzie ok i chodzicie na te badania bez stresu czy też się przejmujcie? Mam jeszcze 10 dni do połówkowych i myślałam, że będzie lepiej niż przed genetycznymi a tu znowu mnie zaczyna dogadać myślenie A i czy któraś brała globulki Macmiror w ciąży?
Jak szlam na prenatalne 1 trymestru to byłam zestresowana na maksa, uspokoiłam soe bardzo jak lekarz powiedział ze zdrowy chłopczyk. Jednak do tej pory czekam na wynik pappy i już mam czarne myśli... połówkowe mam dopiero 8 stycznia wiec nawet nie myśleDziewczyny jakie jest wasze nastawienie do badań prenatalnych i USG? Mnie bardzo te badania stresują, mąż mówi, że przesadzam i coś wykracze. Czy wy macie takie przeświadczenie, że wszystko będzie ok i chodzicie na te badania bez stresu czy też się przejmujcie? Mam jeszcze 10 dni do połówkowych i myślałam, że będzie lepiej niż przed genetycznymi a tu znowu mnie zaczyna dogadać myślenie A i czy któraś brała globulki Macmiror w ciąży?
Mnie też dosyć stresują, ale szczerze mówiąc idę trochę na żywioł i nie szukam informacji na necie, jak to ma wyglądać, jakie konkretnie badania robią, bo to by mnie stresowało, troche idę z podejściem: doktor powie, że jest ok, to będzie ok Jak nie to dopiero będę się martwić i sprawdzać konkretne rzeczyDziewczyny jakie jest wasze nastawienie do badań prenatalnych i USG? Mnie bardzo te badania stresują, mąż mówi, że przesadzam i coś wykracze. Czy wy macie takie przeświadczenie, że wszystko będzie ok i chodzicie na te badania bez stresu czy też się przejmujcie? Mam jeszcze 10 dni do połówkowych i myślałam, że będzie lepiej niż przed genetycznymi a tu znowu mnie zaczyna dogadać myślenie A i czy któraś brała globulki Macmiror w ciąży?
Mi lekarka na ostatniej wizycie po wynikach cytologi przepisala macmiror 500 complex, zaczynam od jutra braćDziewczyny jakie jest wasze nastawienie do badań prenatalnych i USG? Mnie bardzo te badania stresują, mąż mówi, że przesadzam i coś wykracze. Czy wy macie takie przeświadczenie, że wszystko będzie ok i chodzicie na te badania bez stresu czy też się przejmujcie? Mam jeszcze 10 dni do połówkowych i myślałam, że będzie lepiej niż przed genetycznymi a tu znowu mnie zaczyna dogadać myślenie A i czy któraś brała globulki Macmiror w ciąży?
Ja zazwyczaj w dzień badań się stresuje trochę czy aby na pewno wszystko ok. Mój mąż akurat rozumie to że ja się stresuje, i wspiera zawsze mnieJa się stresuję głównie przed badaniami (tydzień przed) ale pewnie tak jak większość mam świadomość, że badania to jedno a urodzenie zdrowego dziecka to drugie. Odetchnę dopiero po porodzie. Inna sprawa, że faceci nie rozumieją naszego stresu też słyszę przed badaniami, żebym o głupotach nie myślała. A weź i nie myśl
To moja jest trochę jak szarlatan tydzień temu nie widziała infekcji a teraz jak powiedziałam, że coś mi doskwiera to od razu bez badań cytologia czy posiew na przysłowiowe oko wypisała. Lekarz ze szpitala wczoraj wzięłam, ale jak najszybciej idę na pakiet z pracy niech jeszcze ktoś inny zobaczy i zrobi badania.Mi lekarka na ostatniej wizycie po wynikach cytologi przepisala macmiror 500 complex, zaczynam od jutra brać