Szałwia88
Fanka BB :)
Ja o 16Ktoś dziś ma wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja o 16Ktoś dziś ma wizytę?
rok starań bez rezultatuA jak Twoja historia starań / ciąż? Ja też miałam diagnozowane IO i brałam metformine, ale po 4 latach faszerowania lekami bez rezultatów wkurzyłam się, wszystko rzuciłam, a zaszłam w ciążę niespodziewanie.
Gratulacje. Mi się udało po 5 latach i to w czasie kiedy się akurat nie staralismy.rok starań bez rezultatu
i 2 miesiące na metforminie i jest ciaza
zaczęliśmy leczenie metformina i niby staranie niby nieGratulacje. Mi się udało po 5 latach i to w czasie kiedy się akurat nie staralismy.
Moj telefon jest tepy i bie wklei mi sMogę prosić o link
Ja z córką też to przeżywałam. Teraz "tylko" mocno plamilam, też był szpital. Musi być dobrzeHej dziewczyny :* ja dziś po wizycie , w czwartek karetka zawiozła mnie do szpitala ,krwotok ,skurcze myślałam ze już po wszystkim.. okazało się ze wielki krwiak.. jest jeszcze jeden 2,5cm. Także nakaz leżenia,leki.. powtórka z rozrywki jak byłam w ciąży z córka.. pozdrawiam :*
Kurczę, jak probuje wkleic to jakies cuda wychodząMogę prosić o link
Ja nic takiego nie odczuwam. Może to jelita?Hej, tez wam się tak przelewa w macicy? Trochę tak jak podczas okresu, brzuch mnie nie boli, ale te przelewanie jest dziwne. Jakbym miała zaraz dostać miesiączki
U nas też potem pracowalam w labie chemicznym, naprawdę dziadostwa tam były i juz na szkoleniu mowili, ze praktycznie od pozytywnego testu nie wolno pracować. Ja po teście byłam jeszcze chyba 3 razy w pracy, w tym nie wiem czy byly nocki poszlam na urlop a potem zwolnienie jużstudiowałam chemię i u nas był kategorycznie zakaz dla kobiet w ciąży
Tam gdzie z córką robilam prenatalne mi mówił lekarz, ze bedzie chlopiec, urodzilam córkę. Koleżance mówił, ze bedzie dziewczynka, ma synka. Pod tym wzgledem nu nie ufam i dowiem się pewnie później.Hm tam gdzie ja się zapisywalam było najpóźniej do 13tyg+6 dni ale to w zasadzie u Ciebie jeden dzień różnicy, też jestem ciekawa xD tam do kogo ja idę ,już były moje dwie koleżanki i lekarz określił im płeć i się sprawdziło wszystko zależy też czy dzidzia się pokaże hehe