reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Mam 2 mamy ze szpitala w krk i mamy ze soba kontakt:) takze sie wspieramy a z jedną to w szczególności.. Jej dziecko jest śmiertelnie chore,czeka go operacja ale nie wiedza czy ona pomoze..(szukaja naczyniaka w jelitach) moze być moze go nie być.. Ale jest tyle optynizmu w nich, tyle energi którą przekazuja innym no naprawde super:) na bloga kochana to nie bede mieć czasu ledwo co tu zagladam:) a z ogarnięciem sie to juz nie wspomnę:) zaroslam jak yeti:)

Hmm Damian chory z angina spi na gorze w pokoju.. Nie schodzi na dol do nas.. Robie wszystko sama. Tzn starszaka zawozi do przedszkola i odbiera. Ale to ja musze ugotowac,ogarnac dom,szymona oskiego, pranie karmienie i uspakajanie oskiego. Narazie sie tu nie plonta zeby nie roznosic choroby. Ogolnie to wspiera . on angazuje sie w wychowanie dzieci. Widze ze jest mu przykro ze chory jak widzi np mnie szymka i oskarka jak sobie lezymy na łóżku:) no ale coz:)

Do góry